INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Pleacă în Premier League! Doar un rival pentru Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Atletico Madrid vinde un portar și-l aduce pe Horațiu Moldovan // FOTO: Imago
Atletico Madrid vinde un portar și-l aduce pe Horațiu Moldovan // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 10:29 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 10:55

Portarul Horațiu Moldovan (26 de ani) va ajunge în scurt timp la Madrid, pentru a semna cu Atletico, club care plătește 800.000 de euro Rapidului.

Rapid – FCU Craiova 4-3 a fost ultimul meci al internaționalului român la formația alb-vișinie, el urmând să semneze cu Atletico Madrid. 

Marius Lăcătuș e convins că Horațiu Moldovan va apăra la Atletico Madrid
MERCATO
Marius Lăcătuș e convins că Horațiu Moldovan va apăra la Atletico Madrid

Atletico Madrid vinde un portar și-l aduce pe Horațiu Moldovan

Potrivit Marca, internațional român va veni la echipa lui Diego Simeone pentru că madrilenii îl vor pierde pe croatul Ivo Grbic (28 de ani). El mai are 6 luni de contract cu Atletico și va pleca în această iarnă, cel mai probabil în Premier League, pentru a juca mai mult și pentru a prinde un loc la EURO 2024.Potrivit lui Fabrizio Romano, el va merge la Sheffield United, ultima clasată din Premier League, pentru 2,5 milioane de euro.

Astfel Horațiu Moldovan va avea doar un concurent pentru postul de portar, nu doi. În acest moment, titular indiscutabil este slovenul Jan Oblak (31 de ani), considerat a fi unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume. 

Oblak, scos cu greu din poarta lui Atletico Madrid

Grbic e la Atletico Madrid din vara lui 2020, iar în sezonul 2021-2022 a fost împrumutat la Lille. În acest sezon nu a bifat niciun meci pentru madrileni. În total, are 14 meciuri. Cel mai mult a jucat în finalul sezonului 2022-2023, din aprilie până în iunie. Atunci a bifat 8 partide la rând pentru că Oblak s-a accidentat.  

Au fost niște zile cu emoții puternice, într-o zi eram într-o parte, în altă zi, în alta. La început, sincer să vă spun, nu prea am crezut (n.r.- că se face transferul la Atletico). După aceea, când am văzut că avansează lucrurile, am spus că e șansa vieții mele. Credeți că Atletico Madrid e de refuzat vreodată? Poate acest tren nu mai vine niciodată, poți să fii cel mai bun portar din România. Voi merge să văd ce se întâmplă, voi munci și când îmi va veni șansa, sper să demonstrez că am valoare. Am o legătură foarte strânsă cu Mister Edi (n.r.- Edi Iordănescu), m-a felicitat, vom vedea câte meciuri voi juca până la vară. 

Cred că, după cum am mai spus-o, de asta e frumos fotbalul, e imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la Liga 2 și acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico Madrid. E ceva SF! Le mulțumesc familiei, antrenorilor, Rapidului, suporterilor, le sunt recunoscător tot timpul. 

Colegii mei nu au înțeles prea multe, nici eu, dar m-au felicitat. Provocarea e să fiu sănătos și să dau tot ce am mai bun

– Horațiu Moldovan

VIDEO Dan Șucu, detalii despre Moldovan

Citește și: 

Mircea Lucescu, despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îl cunosc pe Simeone. Antrenamentul acolo e mai tare ca un meci de Liga 1”
RAPID - FCU CRAIOVA
Mircea Lucescu, despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îl cunosc pe Simeone. Antrenamentul acolo e mai tare ca un meci de Liga 1”
Dan Șucu, în al nouălea cer după Rapid - FCU Craiova 4-3 » Anunț despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îi închiriem avion privat!”
RAPID - FCU Craiova
Dan Șucu, în al nouălea cer după Rapid - FCU Craiova 4-3 » Anunț despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îi închiriem avion privat!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Ianuarie 2024, 05:29
Postat de fcsbenimeni pe 20 Ianuarie 2024, 13:44

Scouterii lui AM ar trebui să-și facă abonament pe GSP și să urmărească mai ales comentariile. Aici vor găsi mereu cele mai obiective comentarii, pe lângă faptul că habarniștii români știu absolut totul,de la cine a înfipt zambila în brânză până la internetul

esti foarte "amuzant" ..

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  21 Ianuarie 2024, 04:11

Moldovan a acceptat sa fie rezerva de lux , ca Lobont la Roma, asa ca ce atitea discutii ?!

ovis
ovis  •  20 Ianuarie 2024, 20:36

Ce transfer ciudat.Nu e nici macar cel mai bun portar roman.Si la cat e de obsedat Simeone de defensiva,sa ia un portar care nu exceleaza totusi la iesiri,mi se pare tare straniu,chiar ca rezerva.Dar e șansă vieții lui după cum spune și el.Mult succes!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează