INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ianis Hagi, principala țintă a liderului din Spania » Încă un fotbalist român e dorit pentru luptele decisive cu Barcelona și Real Madrid

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 17:49

Ianis Hagi (19 ani) și Dennis Man (20 de ani) apar pe lista de transferuri a andaluzilor de la Sevilla. 

Sevilla are un start fenomenal de sezon. Este lider în La Liga, peste cei 3 granzi, Barcelona, Atletico Madrid și Real Madrid, și a marcat nu mai puțin de 18 goluri în ultimele 4 partide din Spania.

Tehnicianul spaniol Pablo Macin dorește întinerirea lotului. Conform Estadiodeportivo.com, Macin a fost impresionat de prestațiile pe care Ianis și Man le-au avut în actualul sezon, partidele de la naționala de tineret fiind marele atu.

Cei doi par a fi urmăriți în pereche de marile cluburi europene. În debutul sezonului au apărut și pe lista lui AS Roma. 

Vezi și: Armată de scouteri la Cluj pentru meciul naționalei U21! Cluburi uriașe ale Europei și-au trimis oamenii să-i vadă pe Hagi, Coman sau Man

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  15 Octombrie 2018, 20:53

GLUME PROASTE ....!!!!!

mosvasile
mosvasile  •  15 Octombrie 2018, 19:03

Propaganda!Comanda de la Becali!

knuty
knuty  •  15 Octombrie 2018, 19:26

Minciuni !!!!Presa care l*** lui hagi si a Puscariasului!!!Chiar credeti ca cei de la Sevilla sunt Prosti!!! ca voi...Daca vor intinerire nu au ce lua de ex.de la sarbi ??!!!Ati vazuti cu ce jucatori tineri a venit Serbia la Bucuresti!!!???COCOSATU Man sim SCHELETUL Ianis la Sevilla nu vor ajunge niciodata!!Daca ianis era ceva "nu-l trimitea acasa la tacsu !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează