INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Un jucător din Ligue 1 trece printr-o adevărată dramă, înaintea meciului cu Juventus din Europa League » Fetița lui, în vârstă de 5 ani, a murit!

Ignatius Ganago (23 de ani), atacantul celor de la Nantes, trece printr-o adevărată dramă înaintea meciului pe care francezii îl vor juca în compania lui Juventus, în play-off-ul UEFA Europa League. 
Foto: Imago
Ignatius Ganago (23 de ani), atacantul celor de la Nantes, trece printr-o adevărată dramă înaintea meciului pe care francezii îl vor juca în compania lui Juventus, în play-off-ul UEFA Europa League. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 09:19 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 10:57

Ignatius Ganago (23 de ani), atacantul celor de la Nantes, trece printr-o adevărată dramă înaintea meciului pe care francezii îl vor juca în compania lui Juventus, în play-off-ul UEFA Europa League. 

Fiica acestuia, în vârstă de 5 ani, a decedat din cauza unei boli incurabile, informează cotidianul francez L'Equipe. Conducerea clubului i-a permis fotbalistului să plece în țara natală, Camerun, pentru a fi aproape de familie în urma cruntei tragedii, mai arată sursa citată. 

Colegii lui Ignatius Ganago de la Nantes l-au consolat pe atacantul camerunez, care nu va juca în meciul din deplasare cu torinezii, scriu italienii de la Tuttosport. 

Igantius Ganago a mai evoluat, înainte de sosirea la Nantes, în septembrie 2022, de la Lens, la Brasseries, în țara natală, și OGC Nice. În acest sezon, africanul a adunat 28 de meciuri în tricoul lui Nantes, contabilizând 4 goluri și 3 pase de gol. 

Citește și: 

Gestul impresionant al unui jucător brazilian al lui Beșiktaș » Adoptă o fetiță a cărei familie a pierit la cutremur!

UEFA e vinovată! Raportul despre incidentele de la finala UCL 2022 a fost „scăpat” pe internet: „Fanii lui Liverpool au evitat o catastrofă”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează