INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

Imagini cu presupusa amanta a lui Neymar! Presa din Spania scrie că e bună prietenă cu iubita lui Gerard Pique

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 20:51 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 20:51

Neymar, fotbalistul în vârstă de 31 de ani care performează acum la echipa Al-Hilal, e în centrul atenției de câteva luni, după ce a recunoscut că și-a înșelat iubita însărcinată. Mai mult decât atât, presa din Spania anunță cine e presupusa lui amantă, alături de care s-a distrat în Spania.

De curând, Neymar s-a bucurat de o escapadă în Barcelona, acolo unde locuiește și băiatul lui, Davi Luca. Fotbalistul a profitat de șederea sa în capitala catalană pentru a ieși la petreceri, ceea ce l-a adus din nou pe prima pagină a ziarelor. Asta pentru că brazilianul a fost surprins de jurnaliști în compania unei tinere. 

Presupusa amantă a lui Neymar, prietenă cu Clara Chia, iubita lui Pique

Câteva zile mai târziu, fotograful Jordi Martin a scos la iveală în emisiunea „Amor y fuego” identitatea fetei care a fost cu Neymar. Mulți au fost surprinși să afle că fata în cauză este o fostă colegă a Clarei Chia, actuala iubită a prietenului lui, Gerard Pique. Numele ei este Carola Gil și, pe lângă faptul că este fosta colegă a lui Chia, este cea mai bună prietenă a cântăreței Tini Stoessel. 

Potrivit fotografului, Gil și Chia s-ar fi cunoscut când lucrau ca ospătărițe la un club de noapte. „Se văd de mai multe luni, Carola a călătorit de mai multe ori la Paris pentru a fi cu Neymar. A fost chiar și la ziua lui de naștere", a explicat reporterul, conform Marca. 

+5 FOTO

Cine e Carola Gil, femeia cu care a fost surprinsă Neymar

Carola Gil ar fi originară din Argentina, după cum precizează cei de la Mundo Deportivo. Carola Gil are aproape 200.000 de urmăritori pe rețelele sociale și e pasionată de călătorii.

Bruna, iubita lui Neymar, reacție după ce fotbalistul s-a distrat în Barcelona

Bruna urmează să nască peste o lună și nu are liniște după desele aventuri ale lui Neymar. Iată ce a scris pe Instagram, după ultima escapadă a fotbalistului, în Spania: „Bună ziua, sunt la curent cu ce s-a întâmplat și încă o dată sunt dezamăgită. 

Dar în ultima etapă a sarcinii mele, atenția și preocuparea mea se îndreaptă exclusiv către fiica mea și doar la asta mă voi gândi în acest moment. Apreciez mesajele de afecțiune”.

Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă foto: Instagram @brunabiancardi
Sursă fotoSursă foto: Instagram @brunabiancardi: Instagram @brunabiancardi
+45 FOTO

Mesajul ei vine la trei luni de când fotbalistul a recunoscut public că a înșelat-o. „Bru, fac asta pentru voi doi (n.r. – Bruna Biancardi și copilul) și pentru familia mea. Nu pot să justific şi să scuz ceea ce este de nejustificat şi de nescuzat. Nu e nevoie să precizez ce am făcut, dar am nevoie de tine în viaţa noastră. 

Am văzut cât de expusă erai, cât de mult te durea totul şi cât de mult îţi doreai să fii alături de mine. Și eu rămân alături de tine. Am făcut o greşeală. Am greşit. Îndrăznesc să spun că fac greşeli în fiecare zi, atât pe teren, cât şi în afara lui. Greşelile mele din viaţa personală le rezolv acasă, în intimitatea mea, cu familia şi prietenii mei. Toate acestea au afectat una dintre cele mai importante persoane din viaţa mea. Femeia pe care visez să o am alături de mine, mama copilului meu. 

A afectat familia ta, care acum este a mea. Afectează intimitatea într-un moment atât de special cum este maternitatea. Mi-am cerut deja scuze pentru greşelile mele, pentru această expunere inutilă, dar mă simt obligat să o spun și public. Dacă o chestiune privată devine publică, scuzele trebuie să fie făcute publice. Nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Nu știu dacă relația noastră va funcționa, dar sunt sigur astăzi că vreau să încerc. Dragostea noastră pentru copilul nostru va fi mai puternică și va învinge, dragostea noastră reciprocă ne va întări”, a scris Neymar pe Instagram.

GALERIE FOTO Fosta lui Ze Luis e o balerină care îți taie răsuflarea! Imagini necenzurate aruncate pe net

FOTO Cui i-a dedicat Marius Ștefănescu reușita extraordinară cu Farul: a cerut-o de soție pe Ileana vara aceasta

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
paolo12
paolo12  •  02 Octombrie 2023, 07:30

HUO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează