INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - ARGENTINA

VIDEO+FOTO Cel mai dur comentariu după incidentele de la Brazilia - Argentina: „Niște ratați. Ancelotti, nu te duce acolo”

FOTO: Imago Images +44   FOTO
FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 21:28 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 22:59

Cea mai dură reacție în urma incidentelor de la Brazilia - Argentina 0-1 vine de la un cunoscut jurnalist argentinian, Sebastian Vignolo, de la ESPN. 

Au fost scene incredibile pe Maracana la derby-ul preliminariilor sud-americane pentru CM 2026. Fanii s-au încăierat, forțele de ordine au intervenit, iar Lionel Messi a luat decizia de a retrage echipa de pe teren. Totul înainte ca partida să înceapă. Meciul s-a disputat până la urmă, lovitura de start având loc cu o întârziere de 30 de minute.

+40 FOTO

Forțele de ordine de pe Maracana au lovit fără milă în suporterii argentinieni, care au fost plasați chiar în mijlocul fanilor adverși. Și între jucători a fost un conflict, mai exact între Messi și Rodrygo.

Cea mai dură reacție din Argentina după incidentele de pe Maracana

„Brazilia trebuie să se simtă neputincioasă, e pe locul cinci în clasament. Deși, va merge la Cupa Mondială. Dar, brazilienii sunt neputincioși. Îmi place să-i văd pe brazilieni așa, sunt niște ratați. Niște trădători”, și-a început Sebastian Vignolo discursul, în direct la ESPN, potrivit Marca.

A avut apoi un mesaj pentru Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid care s-ar fi înțeles deja cu federația din Brazilia pentru a prelua naționala. „Nu te duce să antrenezi acolo, uite ce fac ei! Tu, un domn căruia îi place să fumeze trabucuri, nu trebuie să te duci acolo”, a mai spus jurnalistul.

„Ar trebui să îi explice lui Rodrygo de la Real Madrid ce este bine și ce este rău. Acel jucător a dispărut în meci, nici măcar nu a atins mingea”, a mai declarat Sebastian Vignolo.

VIDEO. Rezumatul meciului Brazilia - Argentina 0-1

Citește și:

Cum s-a făcut de râs Julian Nagelsmann. De ce îl acuză austriecii de nesportivitate extremă
GERMANIA
Cum s-a făcut de râs Julian Nagelsmann. De ce îl acuză austriecii de nesportivitate extremă
O noapte teribilă! Andre Villas-Boas, atacat violent după ce a anunțat că vrea să-l dea jos pe cel care conduce FC Porto de 42 de ani!
PORTUGALIA
O noapte teribilă! Andre Villas-Boas, atacat violent după ce a anunțat că vrea să-l dea jos pe cel care conduce FC Porto de 42 de ani!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează