INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

Incidente uluitoare în Danemarca » Un antrenor e acuzat că îi lovește și îi „terorizează mental” pe jucători!

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2021 13:31 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 14:00

Toți fotbaliștii lui Esbjerg, echipă aflată în liga secundă a Danemarcei, cer demiterea imediată a antrenorului Peter Hybala: „În fiecare zi, ne amenință, își bate joc de noi, face comentarii sexiste și umilitoare”.

Rar se poate vedea o asemenea crevasă între antrenor și jucători. Atât de rău să fie afectați toți cei din lot de comportamentul tehnicianului încât să ceară conducerii clubului să-l concedieze imediat! S-a întâmplat în Danemarca, la Esbjerg (D2), prima echipă a lui internaționalului scandinav Martin Braithwaite (Barcelona) și ultima din cariera starului olandez Rafael van der Vaart.

„Peter Hybala, nu poate conduce o echipă”

Pe 15 iulie, Asociația fotbaliștilor danezi a raportat Esbjerg la Autoritatea națională a muncii, acuzându-l pe Peter Hybala că lovește jucătorii și îi „terorizează mental". Atunci, liderii grupării nu au reacționat, păstrându-l în funcție.

Acum însă e altceva. Soarta germanului pare hotărâtă. Nimeni nu mai vrea să lucreze cu el la alb-albaștri. 21 de fotbaliști au semnat o scrisoare către directorii lui Esbjerg împotriva antrenorului, un protest dezvăluit de cotidianul Ekstrabladet. „Din punctul nostru de vedere, Peter Hybala nu are nici calități profesionale, nici umane pentru a conduce o echipă", au transmis jucătorii.

„Peter Hybala a depășit orice limită"

În primul rând, îl critică pentru ședințele sale de pregătire: „Antrenamentele prea dure au provocat multe accidentări. Stilul lui are efecte negative asupra sănătății noastre".

Au atras atenția că Hybala nu ține cont niciodată de sfatul celor din stafful medical: „L-a ignorat total pe noul doctor. L-a făcut să plângă cu modul în care îl tratează, plin de dispreț".

Medicul nu e singura „victimă" a neamțului în vârstă de 45 de ani, venit în luna mai: „În fiecare zi, ne amenință, își bate joc de noi, face comentarii sexiste și umilitoare. Un bullying repetat la nesfârșit. A depășit orice limită".

Concluzia lor: „Peter Hybala nu are niciun pic de respect față de jucători. Nu putem continua alături de el".

Citește și alte știri internaționale:

Salvatorul Florin Niță! Evoluție excelentă în meciul cu Rapid Viena » Cum au reacționat coechipierii săi după calificare

Când va afla Eriksen daca mai poate evolua pentru Inter și în sezonul următor » Mijlocașul danez nu are drept de joc în Serie A în acest moment

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează