INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

INTER -SPAL 2-1 // VIDEO Interpret de gală » Liderul Conte scrie istorie! În ultimele 4 rânduri în care a fost lider după 14 etape, Inter a luat titlul

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 10:57

Inter s-a impus în meciul cu SPAL 2-1 și s-a instalat în fotoliul de lider din Serie A, cu 37 de puncte, cu unul mai mult decât Juventus. Podiumul e completat de Lazio, cu 30 de puncte.

Niciodată n-a avut Inter 12 victorii în primele 14 etape şi de 18 ani un cuplu atât de prolific! Lautaro şi Lukaku au marcat 18 din cele 31 de goluri ale noului lider nerazzurro.

Inter visează la „optimile” Ligii, dar nu slăbeşte ritmul nici în Serie A. Profită de pasul greşit al campioanei Juventus şi are un început de sezon istoric cu Conte pe bancă. Niciodată în cei 88 de ani de Serie A, nerazzurrii nu au reuşit 12 succese în primele 14 etape: s-au împiedicat doar cu Juventus şi Parma, ambele pe teren propriu! Noul antrenor de pe „Meazza” a doborât recordul lui Aldo Olivieri, 11 victorii în ediţia 1950-'51, iar statistica îi surâde. În ultimele patru rânduri în care a fost lider după 14 etape, Inter a luat titlul, cu Mancini şi Mourinho.

REZUMATUL MECIULUI INTER - SPAL 2-1

8 puncte în plusare Inter după 14 etape faţă de campionatul trecut cu Spalletti, în care era la 11 distanţă de liderul Juventus

Lukaku la pătrat

S-a spus şi scris că Antonio Conte e cel mai bun transfer făcut de Suning şi chiar se vede. Fostul selecţioner l-a reinventat pe Lukaku, plictisit la Manchester United, şi i-a aprins fitilul lui Lautaro Martinez, liber să „explodeze” fără concurenţa cu Icardi. „Big Rom”, cum îi zic italienii, n-a mai punctat şi cu SPAL, însă e cel mai bun marcator interist în campionat. Belgianul are zece reuşite, cu două peste argentinian. Din 2001-2002, de la Christian Vieri şi Mohammed Kallon, nerazzurii n-au avut doi atacanţi cu minimum opt goluri în 14 etape. Iar anul trecut pe vremea asta, Romelu înscrisese numai pe jumătate în Premier. Şi deloc în Ligă cu Mourinho.

340 de ziletrecuseră de la ultimul gol marcat din acţiune de Lautaro Martinez pentru Inter pe „Meazza”, la 1-0 cu Napoli

Implacabil în primele 30 de minute

Lautaro, „doppietta” duminică (a doua în cinci zile), e devastator în prima jumătate de oră, cu zece din cele 13 reuşite stagionale! Are 1,5 milioane de euro salariu anul, doar al patrulea portar al lu Juventus, Pinsoglio, câştigând mai puţin din lotul campioanei. Împreună cu Lukaku au 58% din golurile noului lider din Serie A. 
 

13 goluria primit Inter, medie de sub unu pe meci în campionat, având a doua cea mai ermetică defensivă după Juventus

„E o mândrie c-am ajuns pe primul loc, dar nu vreau să devenim încrezuţi că scot bastonul. Din prima zi am lucrat să-i deranjăm pe cei de sus şi, cu câteva întăriri în ianuarie, ne putem bate până la capăt cu Juve”
- Antonio Conte, antrenor Inter

VEZI ȘI:

NAPOLI - BOLOGNA 1-2 // VIDEO + FOTO Carlo Ancelotti nu mai suportă: „Mâine mă voi confrunta cu jucătorii! Dacă mă ajută, bine. Dacă nu, mă descurc eu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  02 Decembrie 2019, 14:49

Conte este antrenor de top care joaca foarte bine tactic si motiveaza jucatorii 120%...Sarri are mult de tras sa ajunga la nivelul lui Conte,Juventus castiga greu cu el pe banca la un gol diferenta sau cu ajutorul arbitrilor...Inter o sa fie campiona Italiei sezonul asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează