INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA U21 - POLONIA U21 0-1

Italia e la mâna Spaniei, după eșecul cu Polonia:„Nepoţii lui Zmuda ne-au predat acasă o lecţie de organizare defensivă”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2019 11:42

Italia, trupa lui Di Biagio, stă la mâna Spaniei pentru calificarea în semifinale. „Cu toate stelele şi nopţile magice proclamate, n-am putut marca gol unei echipe foarte umane”, critică Gazzetta dello Sport. Italia a pierdut cu Polonia, scor 0-1, la EURO 2019.

Italia a coborât brutal pe pâmânt din extazul triumfului cu Spania. Şi tremură pentru calificarea în semifinale, după ce s-a împiedicat de Polonia (0-1), revelaţia turneului alături de „tricolori”.

Un gol corect anulat cu VAR lui Orsolini, o bară a lui Pellegrini şi atât într-o dominare fără efect în care doar Chiesa n-a mai fost de ajuns.

„Figurile au făcut figuraţie”

„Italia mică şi dezordonată, pedepsită de un gol după o fază fixă. Cu toate stelele şi nopţile magice pe care le proclamam, nu am putut marca gol unei echipe foarte umane.

Nepoţii lui Zmuda ne-au dat acasă o lecţie de organizare defensivă, au avut umilinţa de a îndura entuziasmul nostru şi au apărat avatanjul. N-au contat figurile marcante şi acum riscăm să facem figuraţie şi să zicem adio Tokyo”, a criticat Gazzetta dello Sport.

EURO U21, GRUPA A // Spania - Belgia 2-1, Italia - Polonia 0-1 » VIDEO Polonezii produc marea surpriză a turneului! Calculele grupei se complică: știm prima echipă eliminată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (1)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  20 Iunie 2019, 13:14

Toate echipele trebuie sa dea tot ce au mai bun. Italia nu are cum sa fie la mana Spaniei, pt. ca Spania va trage la calificare, iar un egal nu le este suficient pt. calificare. Rezultatele de egalitate dupa o infrangere aproape ca scot echipele respective din calcul. Poti sa castigi o grupa cu 4 puncte si sa te califici sau poti sa termini pe locul 3 cu 6 puncte. Nici 7 puncte NU garanteaza calificarea in semifinale, daca nu ai un golaveraj mai bun decat al celorlalte echipe care ar putea obtine tot 7 puncte si locul 2. Da, inca pot fi 4 echipe care pot termina cu 7 puncte pe primele 2 locuri din grupele B si C. In grupa A nu se mai poate, dupa infrangerea Italiei de aseara. Victoria la scor cu Croatia, ajuta Romania la golaveraj in caz ca ar obtine 7 puncte, la egalitate cu Franta si cu alte echipe din grupa B, Germania si Austria. Ne-ar ajuta daca meciul dintre ele NU s-ar termina egal, ci cu victoria uneia dintre ele. Insa obligatorie este victoria noastra ori cu Anglia ori cu Franta si inca un meci egal, adica inca 4 puncte in ultimele 2 meciuri. Cu 7 puncte si golaveraj +4, cred ca Romania nu ar mai putea rata calificarea in semifinale, avand sanse mari sa castige si grupa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează