INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Fostul coleg l-a dat de gol pe Mbappe: „Mi-a spus: «Messi, un fiu de c****»”

Lionel Messi, lângă Kylian Mbappe (în dreapta) // foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi, lângă Kylian Mbappe (în dreapta) // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 12:46 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 15:32

Argentinianul Javier Pastore (34 de ani), fost jucător la PSG și în naționala albicelestă, a dezvăluit cum a decurs prima interacțiune cu Kylian Mbappe după ce sud-americanii, în frunte cu Lionel Messi, au învins-o pe Franța în finala Cupei Mondiale din 2022.

În decembrie 2022, în ultimul act al Cupei Mondiale s-au înfruntat Franța, campioana din 2018, și Argentina, în căutarea primului ei astfel de titlu în „era Messi”.

După 2-2 în timpul regulamentar, 3-3 la finalul prelungirilor, argentinienii s-au impus la loviturile de departajare, provocând un eșec usturător pentru francezi, o rană greu de vindecat.

Robinho a fost arestat! Fostul star brazilian își va petrece următorii 9 ani într-un infern. Cu deținuți decapitați, traficanți de droguri și criminali de război!
BRAZILIA
Robinho a fost arestat! Fostul star brazilian își va petrece următorii 9 ani într-un infern. Cu deținuți decapitați, traficanți de droguri și criminali de război!

Javier Pastore dezvăluie: „Mbappe mi-a spus: «Nuuu, fiul de c**** Messi ne-a luat Cupa»”

Argentinianul Javier Pastore, legitimat la PSG între 2011 și 2018, l-a întâlnit pe Kylian Mbappe la câteva luni după finala Mondialului din Qatar. El a dezvăluit gluma făcută de francez, condimentată cu o jignire la adresa lui Messi, Balonul de Aur.

„L-am văzut pe Kylian la câteva luni după finala din Qatar. L-am felicitat pentru parcursul avut și mi-a spus în glumă: «Nuuu, fiul de c**** Messi ne-a luat Cupa», ca și cum Leo ar fi câștigat-o de unul singur”, a dezvăluit Pastore pentru La Nacion, conform catalanilor de la Sport.

Pastore a atins și subiectul relației tensionate dintre Messi, clubul și publicul francez, cel puțin în perioada de final a contractului dintre părți:

„Acea situație incomodă a fost cauzată mai degrabă de francezi decât de club. Clubul nu va lua niciodată partea jucătorului, chiar dacă vorbim despre cel mai bun fotbalist din lume.

Francezii au fost extrem de răniți de ce s-a întâmplat în Cupa Mondială, de multe lucruri, și nu-l iertau nici dacă greșea o pasă. Aveau ciudă pe el, îl fluierau, așa cum în mod incredibil l-au fluierat și pe Neymar. Publicul francez este dificil, e complicat să-l câștigi”.

Să joci alături de Messi este o nebunie. El este undeva sus, foarte departe de noi, restul. Dar nu trebuie să-l idolatrizezi, este colegul tău, te antrenezi și joci cu el. Urmăresc clipuri alături de fiul meu de 5 ani, care este fan al fotbalului, și îmi spune: «Dar, tată, tu ai jucat cu Messi». Să știu că am împărțit terenul cu el este ceva magic.

- Javier Pastore, acum liber de contract

În cei 2 ani la PSG, 2021-2023, Messi a jucat 75 de meciuri, a înscris 32 de goluri și a pasat decisiv la alte 35 de reușite.

VIDEO. Pe cine ar prefera Costel Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Joan Laporta e convins: „Transferul lui Mbappe va destrăma vestiarul lui Real Madrid”
Barcelona - Real Madrid
Joan Laporta e convins: „Transferul lui Mbappe va destrăma vestiarul lui Real Madrid”
Cine este „bestia” care-i întrece pe Haaland, Kane și Mbappe? Câte goluri a influențat în acest sezon!
PORTUGALIA
Cine este „bestia” care-i întrece pe Haaland, Kane și Mbappe? Câte goluri a influențat în acest sezon!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  22 Martie 2024, 14:44

Mai aveti aiureli din acestea? Ceva destept puteti scrie?Se vede ca nu..Cu asemenea subiecte era pacat sa consumati hartie.

demostene1
demostene1  •  22 Martie 2024, 14:32

Nu au tras toți de la jucători la arbitrii și oficiali ca mesica sa primească cupa? Arbitraje dubioase e puțin spus

parachioara5
parachioara5  •  22 Martie 2024, 14:13

...dar ...despre gheorghe hagi ...maradona din carpati ...ce a spus ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close