INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.)

VIDEO Jenant! Imagini în premieră cu gestul obscen la adresa lui Mbappe în finala Mondialului

Foto: Imago Images +20   FOTO
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 14:41 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 15:40

La un an de când Argentina câștiga Campionatul Mondial (3-3 și 4-2 la penalty-uri) au apărut imagini în premieră cu gestul obscen pe care Emiliano „Dibu” Martinez l-a făcut în fața lui Kylian Mbappe.

Portarul Emiliano Martinez a fost eroul Argentinei în finală. A avut o interveniție miraculoasă la 3-3, în prelungiri, și a apărat o lovitură de departajare. Dar a fost și în centrul unor momente scandaloase.

Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe: „M-am săturat. Să plece odată!”
FRANȚA
Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe: „M-am săturat. Să plece odată!”

VIDEO. Emiliano Martinez, gest obscen în fața lui Mbappe

În timpul festivității de premiere, Martinez, desemnat „Portarul turneului”, a făcut un gest vulgar cu trofeul. Dar acum, după un an, s-a aflat că acesta nu a fost singurul moment controversat în care a fost implicat.

În documentarul „Captains of the World”, difuzat de Netflix, au fost publicate imagini nevăzute din timpul finalei. Iar acolo se poate observa în premieră ce a făcut Martinez.

La 2-0, când Mbappe se pregătea să bată primul penalty, goalkeeper-ul de la Aston Villa s-a apropiat de el și a încercat să-l enerveze pentru a-i distruge concentrarea. Când vedeta de la PSG își aranja mingea pentru a executa penalty-ul, Martinez a făcut un gest obscen, simulând un act sexual.

Arbitrul a fost pe fază și a intervenit imediat. În timp ce Mbappe nu a fost deranjat de Martinez și a transformat penalty-ul. S-a făcut 2-1, ulterior 2-2, tot după golul lui Mbappe. S-a ajuns în prelungiri, terminate 3-3, iar Argentina s-a impus la penalty-uri.

Emiliano Martinez, huiduit la Balonul de Aur

La finalul lunii octombrie, Emiliano Martinez a fost premiat la Gala Balonul de Aur 2023 și a primit trofeul Yashin, pentru cel mai bun portar al anului. Portarul nu a fost iertat însă pentru gesturile sale de la Mondial. 

Când Emiliano Martinez era pe scenă, iar pe ecran erau arătate imagini din finala CM 2022, din sală s-au auzit mai multe huiduieli. 

Didier Drogba, unul dintre prezentatori, a intervenit imediat: „Vă rog. Suntem aici să-i respectăm pe sportivi. Avem un campion în fața noastră. Vă rog să-l lăsați să vorbească. Mulțumesc!”.

+16 FOTO

Citește și:

Andrei Rațiu, martorul unor momente incredibile la Getafe - Rayo! » Ce au făcut jucătorii gazdelor de l-au înfuriat pe arbitru!

Mircea Lucescu, război cu Fatih Terim, cu fiul lui la mijloc: „Eu l-am învins. Nici Răzvan nu va pierde"

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (13)
bl0catu
bl0catu  •  03 Ianuarie 2024, 20:46

*** tine coada pe sus! Mbappe a făcut treaba mica în posteriorul lui dibu asta chiar în acel meci ! Ce gest sa faci când îți dă ăla 4 goluri și să nu fii penibil?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demostene1
demostene1  •  03 Ianuarie 2024, 19:18

sa primesti 3 goluri intr-o finala de mondial de la acelasi jucatori e o umilinta prea mare probabil. dar se vede ca toata gasca aia din sudul americii sunt golanasi in frunte cu messi care facea gesturi cum nici ronaldo nu avea

username_2
username_2  •  03 Ianuarie 2024, 18:29

*** voi nu sînteți mai buni ca Dibu, înveliți pește pt niște click-uri...am vrut să zic că *** da mă abținui în ultimu moment

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează