INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA VS. REAL

Război în toată regula între Barcelona și Real: „O rușine, Madridul să fie pedepsit EXEMPLAR!”

Real Madrid și Barcelona se vor înfrunta în returul campionatului // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid și Barcelona se vor înfrunta în returul campionatului // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 13:45 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 13:54

Joan Laporta (61 de ani), președintele FC Barcelona, continuă războiul cu Real Madrid, pe care o acuză că încearcă să influențeze arbitrii.

În fiecare apariție publică, Joan Laporta trimite săgeți către Madrid. Și de această dată, în interviul acordat ziarului catalan Mundo Deportivo, subiectul a fost legat de arbitrajele din Spania.

Laporta reclamă faptul că televiziunea oficială a celor de la Real Madrid difuzează faze controversate de arbitraj, în care madrilenii consideră că s-a greșit împotriva lor. Președintele Barcelonei susține că aceștia încearcă astfel să influențeze arbitrii și cere ca rivalii din Capitală să fie pedepsiți exemplar.

Ionel Ganea a povestit, pentru GSP.RO, ce anume a declanșat incidentul de vineri: „Nu era normal să o spui frumos?”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Ionel Ganea a povestit, pentru GSP.RO, ce anume a declanșat incidentul de vineri: „Nu era normal să o spui frumos?”

Joan Laporta atacă dur: „Ceea ce face Real Madrid este o rușine! Se impune o sancțiune exemplară”

„Încă sunt nervos și indignat, ceea ce face televiziunea lui Real Madrid este o rușine! Cred că autoritățile din fotbal trebuie să intervină, pentru că ceea ce fac este să influențeze, să încerce să influențeze arbitrii în fiecare săptămână, din când în când.

Am vorbit deja despre asta, probabil că cei din Comisia Arbitrilor analizează situația. Imaginați-vă dacă am fi făcut noi asta, ne-ar fi incriminat și sancționat deja. Cred că se impune o sancțiune exemplară. Nu sunt deloc de acord cu ceea ce face Real Madrid TV, pentru că poate altera competiția”, a spus Laportat, conform MD.

Joan Laporta: „Real Madrid acuză că influențăm arbitrii, când de fapt ei o fac!”

El a comentat și „cazul Negreira”, în care Barcelona este investigată după ce s-a descoperit că l-a plătit pe José María Enríquez Negreira, fostul vicepreședinte al Comisiei Tehnice a Arbitrilor, cu un total de 7,3 milioane de euro în perioada 2001-2018. Real Madrid s-a constituit parte vătămată în proces.

„Relația cu Madridul nu este bună în prezent. Florentino a intervenit în cazul Negreira, iar ceea ce face este o aberație. A cerut ca investiția să fie prelungită când nu există nimic ilegal. Nu vor găsi nimic pentru că nu au ce.

Ce a existat au fost sfaturi tehnice cu privire la arbitraj, cu rapoarte și clipuri video drept dovadă. Iar ei vin și vor să țină povestea asta în viață, vorbesc despre niște lucuri pe care ei, într-un anumit fel, le practică, anume că Barca ar încerca să influențeze arbitrii, când de fapt ei o fac. Acest joc dublu pe care-l practică nu mi se pare corect”, spune Laporta.

Acest nou atac dinspre Barcelona vine în contextul în care lupta la titlu în Spania s-a redeschis de curând. Formația blaugrana a urcat pe 2 în clasament, având 64 de puncte, 8 sub Real Madrid, cu 9 etape rămase din sezon.

Mai multe știri din La Liga:

Ianis Hagi, interviu în Marca: „Sunt un jucător mai bun de când joc în La Liga. Cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”
ROMÂNIA
Ianis Hagi, interviu în Marca: „Sunt un jucător mai bun de când joc în La Liga. Cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”
Anunțul lui Fabrizio Romano: Real Madrid vrea un star de la Liverpool
REAL MADRID
Anunțul lui Fabrizio Romano: Real Madrid vrea un star de la Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Iulian1975
Iulian1975  •  23 Martie 2024, 22:26

ÎNCĂ UN EPISOD,DIN SERIALUL. ERA..HOȚI STRIGĂ HOȚII, CU BARTOMEU,GASPART,LAPORTA ȘI NEGREIRA IN ROLURILE PRINCIPALE

enigmaticul
enigmaticul  •  23 Martie 2024, 17:13

Băieții, care comentați aici, aveți și ceva dovezi palpabile? Sau doar vorbiți despre un "negru", care este căutat de vreo 2 ani, și încă nu l-a găsit nimeni??

francescoli1974
francescoli1974  •  23 Martie 2024, 16:46

Nu poți da milioane de euro,timp de 18 ani pentru a-ți prezenta arbitrii cursuri practice și analize video?de ce nu au dat și alde Osasuna,Vallecano sau Espanol care parcă a retrogradat pe-o greșeală de arbitraj?!Laporta strigă după hoți?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close