INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jose Mourinho „tună” înainte de Derby della Capitale: „Noi am jucat în Conference League, în timp ce Lazio și Sarri au stat acasă și au fumat”

Jose Mourinho, antrenor AS Roma // foto: Guliver/gettyimages
Jose Mourinho, antrenor AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 15:47 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 16:11

Jose Mourinho (59 de ani), antrenorul lui AS Roma, a „tunat” la adresa ligii italiene după meciul cu Vitesse, scor 1-1, din optimile de finală ale Conference League.

Joi seara, într-un meci început la ora 22:00, AS Roma a remizat cu echipa olandeză Vitesse, 1-1, în returul optimilor de finală ale Conference League.

Cu o victorie la limită în tur, 1-0, AS Roma a avansat în faza sferturilor. După confruntarea cu Vitesse, Jose Mourinho a privit către următorul duel al echipei sale, partida de campionat cu Lazio.

„Derby della Capitale” este programat duminică, 20 martie, de la ora 19:00, ceea ce-l nemulțumește teribil pe Mourinho. AS Roma are doar două zile și jumătate de odihnă până la meci, în vreme ce Lazio n-a mai jucat de pe 14 martie, de la un 1-0 cu Venezia.

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță și-au aflat următoarea adversară din Conference League + Adversar facil pentru Barcelona în Europa League. Tabloul complet al semifinalelor și „sferturilor”
TRAGERE LA SORȚI
Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță și-au aflat următoarea adversară din Conference League + Adversar facil pentru Barcelona în Europa League. Tabloul complet al semifinalelor și „sferturilor”

Jose Mourinho „tună” înainte de AS Roma - Lazio

„Sunt fericit că am avansat în competiție, dar nu sunt fericit pentru că Lazio stă și fumează o țigară alături de Sarri, în timp ce noi am jucat cu mulți fotbaliști ce vor evolua și duminică.

Acum trebuie să ne gândim la derby. Sari și-a fumat țigara astăzi, dar eu merg acasă să pregătesc meciul”, a spus Mourinho pentru Sky Sports Italia, citat de Corriere dello Sport.

În tur, pe 26 septembrie 2021, Lazio a câștigat cu 3-2 în fața celor de la AS Roma. Echipa lui Mourinho ocupă locul 6 în Serie A, cu 48 de puncte, unul sub locul 5, ocupat chiar de Lazio.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce transfer! Valentin Cojocaru a semnat cu o echipă importantă din fotbalul european

Cum au fost văzuți românii în Galatasaray - Barcelona: „Cicâldău n-a putut organiza rețeaua de pase la mijloc. Trebuia scos mai devreme”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  18 Martie 2022, 20:21

Sarri te bate cu tigara in gura..cate ai luat la ultima reprezentatie de la vulturi..?? Doar 3..dai Lazio,dai!!

doxin
doxin  •  18 Martie 2022, 18:39

Eventual trebuia sa joace lazio un amical ca sa nu mai planga expiratul asta..sa pregateasca meciul ca de aia castiga milioane fara sa faca performante

magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2022, 16:50

Poate ii mai demoleaza iar norvegienii de la Bodo/Glimt pe Roma....in grupe au castigat cu 6-1 si pe Olimpico a fost 2-2....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează