INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jose Mourinho l-a ironizat pe Papu Gomez, suspendat 2 ani pentru doping: „Mă încearcă o tuse mică, dar mă abțin să iau sirop pentru copii”

Jose Mourinho // Foto: Imago
Jose Mourinho // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 17:15 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 18:40

Jose Mourinho (60 de ani) a ținut să-i răspundă provocării lui Papu Gomez, ce i-a amintit portughezului de pe banca Romei despre eșecul din finala Europa League: „Nu iau niciun medicament, pentru că mi-e teamă că nu voi trece controlul antidoping”.

Jose Mourinho n-a terminat pe banca de rezerve meciul cu Monza de duminică la prânz (1-0). Antrenorul Romei s-a dat din nou în spectacol, atacându-i pe cei din stafful oaspeților și fiind eliminat în finalul jocului de pe „Olimpico”. Al șaselea cartonaș roșu pe care-l ia managerul de 60 de ani și al 24-lea al staffului tehnic de la revenirea lui Mourinho în Serie A! 

Coincidență ori nu, suspendarea și-o va efectua exact la confruntarea cu fosta sa echipă, Inter. Va fi a doua oară din patru vizite când Mourinho lipsește de pe „Giuseppe Meazza”.

Final incandescent la Roma - Monza » De ce a plâns El Shaarawy + Mourinho a făcut circ
ITALIA
Final incandescent la Roma - Monza » De ce a plâns El Shaarawy + Mourinho a făcut circ

Jose Mourinho i-a plătit o poliță lui Palladino

Având cont deschis cu Raffaele Palladino, de la meciul de la Monza, „The Special One” s-a dus spre banca oaspeților după golul lui El Shaarawy din minutul 90 și i-a făcut semn să tacă, pentru că vorbește prea mult, „Bla, bla, bla”, și că este un plângăcios. Din cauza acestei provocări, arbitrul Giovanni Ayroldi, care îl eliminase și pe D'Ambrosio puțin înaintea pauzei, l-a trimis în tribună.

„A jucat cu Juventus având un test pozitiv”

Mourinho n-a rămas dator nici față de Papu Gomez (abia transferat la Monza), care-l „înțepase” în prefața meciului, înainte să fie suspendat pentru doping, „Nu am decât o amintire cu el, de la finala Europa League câștigată cu FC Sevilla”. 

„Nu l-am văzut pe teren la acea finală, dar știu c-a jucat contra lui Juventus în semifinale având un test pozitiv. Dar asta nu-i problema mea. Pe mine mă încearcă o mică tuse, însă mă abțin să iau sirop pentru copii”. Aluzie la explicația hilară a argentinianului, prins dopat cu terbutaline și suspendat 2 ani.

4înfrângeri în ultimele cinci dueluri cu Inter are Jose Mourinho de când o pregătește pe AS Roma. La singura victorie a giallorossilor (2-1), antrenorul portughez a lipsit, fiind tot suspendat

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Van der Vaart, comentariu tăios la adresa fostei echipe: „O echipă de rahat cu jucători de rahat. Trebuie să gândești ca o candidată la retrogradare”

Colegul lui Ștefan Radu la Lazio a fost amenințat cu moartea în Serbia! Agentul și familia lui, încercuiți de mașini și loviți cu brutalitate!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează