INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - LIVERPOOL 1-1

Jose Mourinho, noi ironii caracteristice: „Lui Klopp îi place carnea, dar i-au servit peşte. Recordul rămâne al meu, nu al lui!"

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 11:45

Jose Mourinho (56 de ani) n-a ratat ocazia de a-l înţepa pe Jurgen Klopp (52 de ani), managerul lui Liverpool, după remiza dintre campioana Europei și Manchester United, scor 1-1.

Mourinho s-a bucurat mai mult decât Solskjær după ce Man. United n-a pierdut duminică derbyul Angliei cu Liverpool. Fostul manager al „diavolilor roşii", prezent pe Old Trafford, s-a folosit de calitatea de analist la Sky Sports pentru a-l înţepa pe antrenorul german: „Lui Klopp nu i-a picat bine meniul. Lui îi place carnea, dar i-au servit peşte, logic că n-a fost mulţumit. United, cu limitele ei, a jucat într-o manieră diferită, mereu au fost un bloc, iar calitatea adversarului se vede când trebuie să-l desfacă şi Liverpool chiar a avut probleme". 

„Îmi doresc un serviciu ca al lui Ole" 

Portughezul a explicat apoi, folosind sarcasmul şi ironia obişnuite: „Liderul a plecat doar cu un punct. United a mai făcut multe jocuri similare de când sunt eu în Anglia. O echipă s-a dedicat defensivei şi alta a condus meciul. N-am piedut nimic, este bun egalul, mergem înainte. Voi încerca să găsesc şi eu un serviciu ca al lui Ole, unde să vorbeşti mereu doar despre viitor".

Aluzie otrăvită la creditul pe care nu l-a avut la Manchester. Şi n-a uitat să puncteze performanţa reuşită la Chelsea, neegalată de Klopp, nouă victorii la rând în debutul Premier: „Sunt fericit că Liverpool nu a învins, pentru că recordul rămâne al meu, nu este şi al lui. E clar că Jürgen ar trebui să fie puţin frustrat. Old Trafford e un loc special în care să câştigi, însă el încă n-a reuşit". 

Klopp s-a plâns de VAR 

Asistentul video i-a refuzat lui Liverpool golul marcat de Mané în prima repriză, dar nu i-a anulat şi reuşita lui Rashford şi l-a înfuriat rău pe Klopp. 

„Faultul asupra lui Origi a fost foarte clar pentru mine. Pot să accept ca la ofsaiduri să se mai greşească. Numai că avem o problemă gravă când arbitrul nu intervine pentru că are VAR, iar VAR nu vrea să treacă peste decizia centralului. Nu are sens. Doar în Anglia arbitrul nu se duce la monitor să revadă faza. În Spania, de exemplu, decizia se ia în camera asistentului video după ce consultă reluările. Nu-i nimic însă, nu era o obsesie să câştigăm mereu şi vom începe altă serie"
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

VEZI ȘI:

Bölöni, în mare pericol la Antwerp: „Trebuie să înceapă să se teamă. Nu se mai admit pași greșiți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează