INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Jose Mourinho o va părăsi pe AS Roma la finalul acestui sezon » Italienii dezvăluie: „Are o ofertă de 120 de milioane de euro”

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 14:09 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 14:44

Jose Mourinho (60 de ani) se află la al treilea sezon pe banca Romei, alături de care a câștigat Europa Conference League în 2022. Portughezului îi expiră contractul la finalul actualei stagiuni și este tentat să accepte oferta-record din Arabia Saudită.

Mourinho a refuzat în această vară oferta lui Al Hilal, echipa pentru care evoluează Neymar (31 de ani). Saudiții i-au oferit un salariu de 500.000 de lire sterline săptămânal portughezului, dar acesta a refuzat după ce le-a promis fanilor Romei că va rămâne la echipa din capitala Italiei, în urma finalei Europa League pierdută în fața Sevillei, la loviturile de departajare.

Cum l-a cucerit Giovanni Costantino pe Mititelu » Noul antrenor al lui FCU Craiova aplică o tactică devenită faimoasă
FCU Craiova
Cum l-a cucerit Giovanni Costantino pe Mititelu » Noul antrenor al lui FCU Craiova aplică o tactică devenită faimoasă

Mourinho a primit o ofertă de 120 de milioane de euro pe două sezoane de la un club „misterios“ din Arabia Saudită

Mourinho poate deveni cel mai bine plătit antrenor din toate timpurile dacă acceptă oferta de 120 de milioane de euro pentru două sezoane din Arabia Saudită. Numele clubului n-a fost încă dezvăluit de jurnaliștii italieni.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a declarat pentru SkySports Italia că Mourinho o va părăsi pe AS Roma vara viitoare: „Până acum n-a existat nicio negociere între AS Roma și Jose Mourinho. Cele două părți se vor despărți la finalul înțelegerii, în iunie 2024”.

Mourinho și-a exprimat recent dorința de a antrena în Arabia Saudită

Mourinho și-a dezvăluit la începutul lunii intenția de a lucra în Arabia Saudită: „Sunt concentrat pe AS Roma și voi da totul până-n ultima mea zi aici. Nimeni nu poate știi viitorul, dar sunt convins că voi antrena cândva în Arabia Saudită. Nu știu exact când, dar sunt sigur că este ceva ce-mi doresc”.

Jose Mourinho a mai fost antrenor principal la Benfica, Leiria, Porto, Chelsea (2 mandate), Inter Milan, Real Madrid, Manchester United și Tottenham. 

Pe lângă trofeul Conference League câștigat cu AS Roma, Mourinho mai are în palmares două trofee Champions League, cu Porto în 2004 și cu Inter în 2010, un trofeu Europa League cu Manchester United în 2017 și o Cupă UEFA cu Porto în 2003.

De asemenea, portughezul a câștigat o dată La Liga cu Real Madrid în sezonul 2011/2012, de două ori Serie A cu Inter, în sezoanele 2008/2009 și 2009/2010 și de trei ori Premier League cu Chelsea în sezoanele 2004/2005, 2005/2006 și 2014/2015.

Vezi și alte știri:

Teroristul tunisian avea un alt plan diabolic: voia să omoare un jucător
ATENTAT LA BRUXELLES
Teroristul tunisian avea un alt plan diabolic: voia să omoare un jucător
Fotbalist din Ligue 1 cercetat pentru că a făcut apologia terorismului și a instigat la violență
FRANȚA
Fotbalist din Ligue 1 cercetat pentru că a făcut apologia terorismului și a instigat la violență

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  17 Octombrie 2023, 15:42

Sic transit gloria mundi…

BindenDanDat
BindenDanDat  •  17 Octombrie 2023, 15:42

Sic transit gloria mundi…

parachioara5
parachioara5  •  17 Octombrie 2023, 14:47

Jose ...cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor ...aproape la fel ca Daniel Boruga ...no problem ...presion ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează