INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

JUVENTUS // Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului pentru meciul cu Atalanta! Explicația lui Maurizio Sarri

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 18:48

Cristiano Ronaldo (34 de ani), fotbalistul lui Juventus, a fost lăsat în afara lotului pentru meciul din deplasare cu Atalanta, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 16:00. Maurizio Sarri (60 de ani), antrenorul campioanei Italiei, a făcut anunțul.

„Nu este nevoie de alte clarificări în situația lui Cristiano Ronaldo. Într-o anumită perioadă, jucătorii trebuie să se recupereze. Marți ne-a transmis că el nu este încă în regula din punct de vede fizic (n.r. portughezul are probleme la genunchi).

Dorința noastră este să-l avem înapoi pentru partida din Champions League (n.r cu Atletico Madrid)”, a declarat Sarri în cadrul unei conferințe de presă.

CONFLICT ÎN MECIUL JUVENTUS - MILAN 1-0

Ronaldo a fost înlocuit în minutul 55 cu Paulo Dybala, în meciul cu rivala AC Milan. Portughezul a avut o reacție rece față de Sarri și a mers direct la vestiare. Camerele l-au surprins rostind câteva cuvinte în direcția antrenorului, iar presa din Portugalia a investigat situația. 

Experți în citirea pe buze au analizat imaginile și au ajuns la concluzia că CR7 i-a strigat italianului o expresie obscenă în portugheză: „Porra caralho”. Traducerea aproximativă în limba engleză ar fi „What the fuck?!”.

Ulterior, Ronaldo a avut evoluții foarte bune în tricoul naționalei Portugaliei, marcând 4 goluri pentru campioana europeană în exercițiu, în partidele cu Lituania (6-0) și Luxemburg (2-0).

VEZI ȘI:

Răzvan Lucescu vrea să-i surprindă tactic pe niponi » Cum vrea să câștige Liga Campionilor Asiei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
834427529961509
'Aaron Johnson  •  22 Noiembrie 2019, 22:51

Cristiano tocmai a dat patru boabe pentru Porugalia, merita o pauza. Nu cred ca a fost decizia lui, el vrea sa joace in toate meciurile.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  22 Noiembrie 2019, 22:20
Postat de univ_craiova1 pe 22 Noiembrie 2019, 19:51

O sa plece Ronaldo de la Juve curând...

Ronaldo mai joaca maxim un sezon,in afara de acesta.La nivel inalt.Normal ca pleaca:).

pma77
pma77  •  22 Noiembrie 2019, 21:26

Sarri nu a inteles ca Ronaldo are 190 de milioane de fani pe instagram si ca el trebuie sa joace chiar si cand nu este in forma asa cum facea si la Real Madrid,este un jucator prea mare ca sa-l tii rezerva,daca vrei sa-l menajezi mai intai il intrebi nu iei tu decizia de unul singur,tot insista cu explicatii penibile cum ca ar fi accidentat,daca o mai tine tot asa o sa antreneze cat de curand in fata televizorului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează