INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Juventus ia măsuri speciale de protecție pentru a-l proteja pe Maurizio Sarri de Coronavirus: e fumător înrăit și are antecedente medicale

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 18:10

Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, are parte de protecție suplimentară din partea clubului pe care îl antrenează. 

Tehnicianul are 60 de ani, antecente medicale și e fumător înrăit, ceea ce l-ar încadra în categoria persoanelor de risc, în cazul în care va contracta Coronavirusul. 

După Daniele Rugani, Juventus a confirmat al doilea caz de Covid-19 la echipă, fiind vorba de mijlocașul francez Blaise Matuidi. 

Clubul a decis ca toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic să se autoizoleze, însă îi oferă o atenție specială antrenorului Sarri. Vârsta pe care o are, dependența de fumat și faptul că a suferit de pneumonie la începutul sezonului îi îngrijorează pe oficialii torinezi. 

Maurizio Sarri: peste 60 de țigări fumate pe zi

Chiar dacă a fost testat negativ cu Coronavirus, Maurizio Sarri e considerat încă la risc, având în vedere că fumează peste 60 de țigări pe zi, conform Tuttosport. 

„E foarte pozitiv. Îi lipsește viața de zi cu zi și să fie pe teren, la antrenamente. Se uită la meciuri, la sesiuni de antrenamente și studiază diferiți fotbaliști. De asemenea, glumește cu Guardiola pe seama diferitelor zvonuri de pe piața transferurilor”, a declarat un prieten al antrenorului pentru sursa citată.

Pe lângă pneumonia de la începutul sezonului, Sarri a avut de-a lungul timpului și alte probleme de sănătate.

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează