INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Nicolo Zaniolo are acord cu Juventus » Galatasaray nu renunță la italian și i-a fixat prețul!

Nicolo Zaniolo // Foto: Imago
Nicolo Zaniolo // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 19:26 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 20:12

Nicolo Zaniolo, 23 de ani, e dorit de Juventus, cu care s-ar fi înțeles asupra contractului. Mai trebuie ca turcii de la Galatasaray să fie convinși să-i dea drumul pentru 25 de milioane de euro, cu 10 milioane sub clauza sa de reziliere.

După doar o jumătate de sezon, Nicolo Zaniolo s-ar putea întoarce în Serie A. Campion în SuperLig, mijlocașul italian se află în negocieri avansate cu Juventus, cu care ar fi ajuns la un acord de transfer. 

Potrivit La Repubblica, internaționalul de 23 de ani s-a acomodat bine în Turcia, dar e tentat să joace la echipa bianconera, care l-a mai curtat în perioada în care evolua pentru Roma și îi oferă condiții financiare mai bune decât are la Istanbul, 900.000 de euro pentru 4 luni în acest an și 2,75 milioane anual în următoarele patru sezoane.

Diferență de zece milioane pentru Nicolo Zaniolo

Pentru ca transferul să fie perfectat trebuie să-și dea acceptul și Galatasaray. Noua campioană a Turciei ține însă la preț și nu vrea să negocieze sub 35 de milioane de euro, cât e clauza de reziliere a angajamanetului semnat de Zaniolo. 

Asta în vreme ce „Bătrâna Doamnă” ar fi dispusă să ofere numai 25 de milioane pentru mijlocașul „galben-roșiilor”. Totuși, speră să ajungă la un numitor comun cu bașkanii „Cim Bom Bom” și să se înțeleagă undeva la mijloc.

Cu ce a rămas Mădălina Ghenea după aventura cu băiatul rebel al fotbalului italian: „Am învățat asta”
ITALIA
Cu ce a rămas Mădălina Ghenea după aventura cu băiatul rebel al fotbalului italian: „Am învățat asta”

Și Aston Villa îl caută pe Nicolo Zaniolo!

Juventus trebuie să se grăbească pentru a nu-l pierde pe Zaniolo. Fostul jucător al Romei se află și pe radarul altor echipe care ar putea licita mai aproape de pretențiile turcilor și să i-l „fure” pe Nicolo. Același ziar italian scrie că pe fir a intrat Aston Villa

Clubul din Birmingham are un proiect nou și îl aduce pentru a face echipă pe Monchi, pentru care va plăti 2 milioane de euro lui FC Sevilla. Renumitul director sportiv îl avea mai de mult timp pe lista achizițiilor pe Zaniolo, care a ajuns însă în februarie la Galatasaray, și nu la Sevilla.

5goluri în 10 meciuri are Nicolo Zaniolo în campionatul trecut la Galatasaray. Cota lui actuală pe Transfermarkt.de este de 27 de milioane de euro

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Manchester United îl vrea pe portarul viitorilor noștri adversari din preliminariile CE 2024! Ce trebuie să se întâmple pentru a se realiza transferul

OFICIAL Real Madrid l-a prezentat pe Jude Bellingham

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează