INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus vrea să-i prelungească împrumutul lui Alvaro Morata. Câţi bani îi oferă lui Atletico Madrid

Alvaro Morata FOTO: Imago
Alvaro Morata FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 16:19 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 16:32

Juventus Torino a avut un sezon nereuşit, iar prima „victimă” a fost chiar antrenorul Andrea Pirlo. Massimilliano Allegri a revenit la cârma echipei cu care a câștigat 6 titluri consecutive și are planuri importante pentru perioada ce va urma.

Presa din Italia anunţă că Juventus negociază cu Atletico Madrid prelungirea împrumutului lui Alvaro Morata pentru încă un sezon, actuala înțelegere expirând la sfârșitul lunii iunie.

Juventus îl vrea în continuare pe Morata. Câţi bani sunt dispuşi să le dea celor de la Atletico

Torinezii sunt dispuși să plătească undeva la 10.000.000 de euro pentru împrumutul pe încă un sezon al atacantului de 28 de ani.

 Morata a mai evoluat sub bagheta lui Allegri în sezoanele 2014-2015 și 2015-1016, sezoane în care a câștigat de fiecare dată campionatul și Cupa Italiei şi a evoluat în finala UCL, pierdută în fața Barcelonei(1-3).

Morata a fost unul dintre „pionii” principali ai lui Juve în sezonul recent încheiat. El a fost principalul om de gol al torinezilor după cristiano Ronaldo. Spaniolul a terminat sezonul cu 20 de goluri și 12 pase de gol în toate competițiile.

45de milioane de euro este cota lui Alvaro Morata, potrivit transfermarkt

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

Revenire de senzație la Real Madrid?! Presa din Spania numește alesul lui Perez: „Ar putea fi anunțat în următoarele ore”

Sergio Aguero: „Nu mă privește cine e antrenor la Barcelona, Guardiola mi-a spus ceva”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează