INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEIPZIG - MANCHESTER CITY 2-1

FOTO Kyle Walker, fault grosolan în Leipzig - Manchester City » Intrarea pentru care a văzut direct „roșu”!

Kyle Walker, eliminat în Leipzig - City 2-1
Foto: Imago +4   FOTO
Kyle Walker, eliminat în Leipzig - City 2-1 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 22:08 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 23:33

Kyle Walker (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la Manchester City, a fost protagonistul unui fault grosolan în ultimul meci al echipei sale din grupele Ligii Camponilor, 1-2 în deplasarea de la Leipzig.

În minutul 83, la scorul de 2-1 pentru germani, Walker a avut o intervenție dură, din spate, asupra atacantului de la Leipzig Andre Silva. Apoi, a sărit la bătaie!

Liga Campionilor, runda #6 » Calificare pentru Real Madrid și Atletico. Dortmund a bătut la scor, dar prinde doar Europa League, iar AC Milan e OUT! Toate rezultatele de marți
ETAPA #6
Liga Campionilor, runda #6 » Calificare pentru Real Madrid și Atletico. Dortmund a bătut la scor, dar prinde doar Europa League, iar AC Milan e OUT! Toate rezultatele de marți

Walker a șutat puternic în piciorul lui Silva, gestul său fiind pedepsit imediat de „centralul” elvețian Scharer, care i-a arătat cartonașul roșu.

La finalul partidei, Pep Guardiola a comentat eliminarea lui Walker, una corectă din punctul său de vedere și a dat de înțeles că este foarte supărat pe fundașul său: „Este un cartonaș roșu, cu siguranță. Nu o să vă spun ce se va întâmpla în vestiar”

În urma victoriei în fașa „cetățenilor”, Leipzig și-a asigurat prezența în primăvara Europa League, în timp ce englezii merg în „optimile” Ligii Campionilor de pe prima poziție.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Seară istorică pentru Mbappe și Messi » Recordurile stabilite cu golurile marcate în PSG - Club Brugge

Cristi Chivu ratează calificarea directă în „optimile” UEFA Youth League, din cauza unui gol senzațional marcat de noul „bombardier” al Realului

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează