INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIRONA 1-1

Încăierare între granzii La Liga: Real Madrid critică arbitrajul și arată spre Barcelona

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2022 10:53 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 11:12

Real Madrid a dat vina pe arbitru pentru remiza cu Girona, 1-1, și insinuează că marea rivală, Barcelona, este fluierată „mai prietenos”.

Remiza cu Girona, 1-1, duminică, a sporit și mai mult tensiunea în tabăra Realului. Oficialii campioanei s-a plâns de arbitrajul lui Melero López, cu trimitere la penalty-ul acordat oaspeților pe final, după ce Asensio a lovit balonul cu mâna, și la un gol invalidat lui Rodrygo. Două faze-cheie în stabilirea scorului final. 

Obiectivul României l-a făcut pe Carlo Ancelotti să se mire: „Păi, voi aveți jucători din Serie B”
REACȚIE
Obiectivul României l-a făcut pe Carlo Ancelotti să se mire: „Păi, voi aveți jucători din Serie B”

Real Madrid acuză: „Un arbitraj controversat ne-a furat victoria”

„Arbitrajul a fost surprinzător, nu doar acele decizii. Pe toată durata partidei. Am avut totul împotriva noastră”, a fost mesajul transmis la unison de antrenorul Carlo Ancelotti și de directorul sportiv Emilio Butragueño în intervențiile la postul MovistarĂ, dar și de jucători, în frunte cu Asensio și Courtois. 

Inclusiv pe site-ul oficial, Madridul l-a „amendat” pe Melero: „Un arbitraj controversat ne-a împiedicat să câștigăm astăzi!„. Potrivit ziarului de casă al „albilor”, As, la nivel înalt există plângeri la adresa manierei în care brigăzile oficiază la meciurile albilor în acest sezon, dar și trimiteri la „arbitrajele mai prietenoase” de care beneficiază, în schimb, marea rivală FC Barcelona.

Cotidianul amintit vine și cu exemple: „Cele trei goluri anulate madrilenilor cu Elche, lipsa de protecție a tehnicului Vinicius, inclusiv cu Girona, sau a lui Valverde. Barcelona, în schimb, este tratată cu indulgență. 

Contra Valenciei, sâmbătă, Marcos Alonso l-a lovit din spate pe Marcos André, înaintea pauzei, și nu s-a ales decât cu un cartonaș galben din partea arbitrului De Burgos Bengoetxea. Iar din camera VAR nici n-a fost atenționat măcar să vină să revadă fază și să reconsidere culoarea cartonașului. Persoana responsabilă cu videoarbitrajul, la Valencia, a fost Iglesias Villanueva, același de la Real Madrid - Girona". 

Un alt meci incriminat este acel 3-0 al Barçei împotriva Elche, din etapa a 6-a. „Gonzalo Verdú a fost eliminat, în minutul 14, pentru că, afirmă el, s-a «împiedicat» de Lewandowski și a căzut peste polonez. O expulzare pe care Kessié nu a suferit-o, însă, urmare a două agresiuni violente", a comentat As.

1 punctle separă în fruntea clasamentului pe Real Madrid (32p) și Barcelona (31p) după 23 de etape. Pe 3 e Atletico, cu 23 de puncte

Răzvan Lucescu, umilit de patronul lui AEK Atena: „Ai făcut ce ai făcut și acum vrei sa dăm mâna? Pleacă!”

Newcastle a făcut 6 schimbări în meciul cu Aston Villa » De ce i-a permis regulamentul

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (7)
francescoli1974
francescoli1974  •  31 Octombrie 2022, 14:49
Postat de enigmaticul pe 31 Octombrie 2022, 11:52

Ia uite cine vorbește de arbitraj!! Păi, măi impotenților, voi când nu puteți, dați vina pe alții, nicidecum pe voi!! Dar în sezoanele anterioare, ”fluierașii” v-au ajutat mai mult decât pricepeți voi, iar acum ce să vezi, Barca este de vină că nu ați câștigat. Ptiu drace, mai uitați-vă și la voi ce jucați, în unele meciuri. Dar Barca ce să mai zică, când în UCL a fost furată de două penalty-uri, la Munchen și la Inter?? Ei, ce spuneți??

Atât Bayern cât și Inter au fost mai bune decât Varza in meciurile directe.Termina grupa pe locul meritat adică trei .

enigmaticul
enigmaticul  •  31 Octombrie 2022, 14:46

Amice, ”ba” să-i zici prietenului sau fratelui tău, nu mie!! Pe mine nu mă cunoști!!

francescoli1974
francescoli1974  •  31 Octombrie 2022, 14:38

O echipă "varză" in Europa , hoții ăștia de separatiști!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează