INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ladislau Boloni are un motiv de bucurie: „Aleluia! Bine că s-a terminat mercato” » A pierdut cel mai bun jucător: „Mi-a trimis un mesaj foarte emoționant”

Ladislau Boloni/ foto Imago Images
Ladislau Boloni/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 18:22 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 18:57

În vârstă de 70 de ani, Loți Boloni a ajutat-o pe FC Metz să-și echilibreze bugetul. A vândut jucători de 30 de milioane de euro, a cumpărat de 6 milioane. Georgianul Georges Mikautadze a plecat la Ajax: „E normal ca marile cluburi să ia un băiat strălucitor”.

Ladislau Boloni nu a apreciat niciodată ferestrele de transferuri. Mai ales la FC Metz, unde știe că poate pierde în orice clipă un jucător important.

Planul a trecut, dubiile rămân la Dinamo: „Așteptam mai mult” vs. „Nu se ridică la nivelul primei ligi”
DINAMO
Planul a trecut, dubiile rămân la Dinamo: „Așteptam mai mult” vs. „Nu se ridică la nivelul primei ligi”

Ladislau Boloni: „Putem dormi în sfârșit mai liniștiți"

După 2-2 cu Reims, antrenorul în vârstă de 70 de ani a exclamat la conferință: „Aleluia! Bine că s-a terminat mercato!". A explicat de ce se bucură: „Putem dormi în sfârșit mai liniștiți. Știm ce avem, știm ce nu avem. Acum, trebuie doar să muncim pentru a asambla piesele în cel mai bun mod".

Boloni l-a pierdut în ultimele zile ale lunii trecute pe atacantul Georges Mikautadze, 22 de ani, MVP-ul echipei, golgheterul și cel mai bun pasator. Jucător pe care l-a promovat el în echipă, după ce fusese două sezoane împrumutat la Seraing.

Ladislau Boloni: „Georges Mikautadze a fost ca fiul meu, mi-a ajuns la inimă"

Georgianul a fost cumpărat de Ajax Amsterdam, cu 16 milioane de euro sumă fixă, plus alte 3 milioane sub formă de bonusuri.

Loți a dezvăluit ce a însemnat Mikautadze pentru el și cum a fost despărțirea celor doi. „A fost ca fiul meu, mi-a ajuns la inimă. A plecat, e logic să fiu trist, dar asta e, s-a terminat. E normal ca marile cluburi să ia un băiat strălucitor. Am primit un mesaj foarte emoționant de la el și îi mulțumesc public. Îi doresc reușite, îi doresc fericire", a declarat tehnicianul.

Ladislau Boloni, neînvins de 3 etape în Ligue 1

După un an cu Boloni pe bancă, Metz a rămas și cu bani în plus pentru echilibrarea bugetului în urma mercato. Lorenii au vândut jucători de 30 de milioane de euro și au cumpărat de 6 milioane. Are mult de muncă în această toamnă.

A început Ligue 1 îngrijorător, înfrângere dură, 1-5 la startul campionatului pe terenul lui Rennes, dar a continuat bine, e neînvins de trei etape: 2-2 cu Marseille, 1-0 cu Clermont și 2-2 cu Reims. Locul 13, cu 5 puncte.

Urmează o deplasare dificilă, cu vicecampioana Lens, care însă a pornit slab noua stagiune. Un singur punct în patru runde, poziția a 17-a, penultima.

Nu mă interesează cât de frumoase sunt golurile noastre. Nu frumusețea golurilor ne va ajuta, ci punctele pe care le vom strânge

- Ladislau Boloni, antrenor Metz

Citește și:

Un campion mondial francez îi critică pe Lionel Messi și Neymar: „Niște plângăcioși”
PSG
Un campion mondial francez îi critică pe Lionel Messi și Neymar: „Niște plângăcioși”
Salah a luat decizia, după ce Al Ittihad i-a oferit lui Liverpool 233 de milioane de euro
MERCATO
Salah a luat decizia, după ce Al Ittihad i-a oferit lui Liverpool 233 de milioane de euro

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  04 Septembrie 2023, 23:04

Un fost mare fotbalist, un antrenor desavarsit, un profesionist pana in maduva oaselor si un descoperitor de jucatori. Edward Iordanescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează