INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ladislau Boloni pune la îndoială implicarea jucătorilor lui Metz: „Credem sau nu? Sunt îngrijorat”

Ladislau Boloni // Foto: Imago
Ladislau Boloni // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 12:52 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 13:15

Laszlo Bölöni (69 de ani) a mai pierdut un meci cu Metz (0-1 cu Bastia), are patru înfrângeri în Ligue 2, mai multe decât victoriile. „Am avut impresia că prezența noastră mentală nu e suficientă”.

Pentru Laszlo Bölöni, situația începe să devină alarmantă la Metz. Al treilea meci fără victorie, a doua înfrângere la rând, a patra în total. Are mai multe eșecuri decât succese (3) și numai 11 puncte în nouă etape! Locul 10, la jumătatea clasamentului. 

Ladislau Boloni, la opt puncte de lider în Ligue 2

Distanța față de primele două echipe care promovează de mărește. Sunt opt puncte acum față de liderul Sochaux și șapte de Le Havre. 

După 3-6 cu Guingamp, runda precedentă, o partidă nebună, în care a condus cu 3-1 în primul sfert de oră, pierzând rău, cu patru fotbaliști eliminați, a fost învins și în Corsica, 0-1 cu Bastia. 

Loți a fost dezamăgit de reacția jucătorilor. A pus la îndoială implicarea lor. „La pauză, i-am întrebat dacă, într-adevăr, credem în șansa noastră, în capacitățile noastre, în calitatea noastră. Credem sau nu? Pentru că, în prima repriză, chiar am avut impresia că prezența noastră mentală nu e suficientă pentru a face motorul să funcționeze. Trebuie să fim pregătiți psihic pentru a disputa un meci”, a declarat antrenorul la conferința de presă, potrivit Le Republicain Lorrain. 

Ladislau Boloni: „Mentalitate și agresivitate”

Tehnicianul în vârstă de 69 de ani admite că „sunt îngrijorat, pentru că mi-ar plăcea să avansez cu echipa asta. Înainte de orice, avem nevoie de mentalitate și agresivitate în sensul bun pentru a ne reveni.” 

Jocul nostru a fost lent în prima repriză, construcția noastră la fel. Nu puteam avansa. Nu eram puternici, eram moi. N-am văzut acea agresivitate mentală.

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

Citește și alte știri despre stranieri:

Ce scriu italienii despre Dennis Man, care a făcut slalom printre adversari și a înscris pentru Parma: „Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare”

Cum l-a pus Fatih Terim la punct pe Gică Hagi: „Le știi pe toate? Du-te să faci duș!” » Apoi l-a scos din echipă!

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
MariusN
MariusN  •  18 Septembrie 2022, 20:34

Liniste. Este singurul antrenor roman, care activeaza in VEST. Restul, unde apuca sau unde sunt acceptati. Si pentru toti nationalistii inraiti, numele lui se scrie cu O cu doua puncte sus, adica "Ö".. MAI INVATATI SCRIITORILOR. Ca seai ia dupa voi si tanti de la Pro Arena dimineata la emisiunea Ora Exacta si vorbeste despre Boloni, in loc de BÖLÖNI,.... La atat se pricep *** ***.. Super..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Septembrie 2022, 13:45

Ma asteptam sa dea chix acest batran antrenor maghiar ..,ce poti sa faci daca nu esti in stare sa antrenezi ?...dai vina pe jucatori ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează