INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Leandro Paredes l-a scos din minți încă o dată pe Allegri » Ce gafă a mai făcut argentinianul de la Juventus

Leandro Paredes l-a scos din minți încă o dată pe Allegri
Leandro Paredes l-a scos din minți încă o dată pe Allegri

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 21:08 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 00:00

Leandro Paredes, mijlocașul de 28 de ani al lui Juventus, nu avea tricou pe banca de rezerve, la meciul cu Sporting din „sferturile” Europa League (1-0), în momentul în care antrenorul bianconerilor a vrut să-l introducă în locul lui Locatelli!

Săptămână agitată pentru Massimiliano Allegri la Juventus. Antrenorul bianconerilor a tremurat, joi seară, pentru victoria din partida cu Sporting Lisabona (1-0), din turul "sferturilor" Europa League, dar a fost și înfuriat de unul dintre jucătorii săi, cu care mai avusese o discuție aprinsă în vestiar în a doua zi de Paște catolic.

Paredes făcuse cadou tricoul unui suporter

Leandro Paredes l-a enervat la culme pe finalul întâlnirii în care "Bătrâna Doamnă" suferea. Mijlocașul argentinian nu era pregătit pentru schimbare, crezând că în minutul 83 nu va mai intra, și Allegri a luat foc lângă banca de rezerve când a aflat că jucătorul său nu are tricou! 

Voia să-l introducă pe Miretti în teren, dar Locatelli s-a accidentat și s-a răzgândit, astfel că s-a decis să apeleze la Paredes. Care în repriza a doua i-a dăruit tricoul său unui suporter!

A fost trimis la vestiar după un alt tricou

Allegri a urlat de furie și a gesticulat foarte nervos, pentru că se întârzia modificarea și echipa era în inferioritate numerică. Filmulețul cu reacția sa a devenit repede viral pe rețelele sociale. 

Paredes a fost nevoit să fugă la vestiar și să-și aducă alt tricou pentru a putea participa la joc. Aflați pe marginea terenului, Chiesa și Pogba s-au uitat surprinși spre Allegri, care s-a calmat cu greu.

Nu mai departe de luni, argentinianul a fost nervos la antrenament și s-a dus să-i ceară explicații, pe un ton ridicat și de față cu colegii, tehnicianului de ce nu joacă mai mult. Pentru ca apoi să plece acasă și să nu mai ia parte la grătarul tradițional în familie alături de echipă.

Niciun gol și doar un assist

După aceste două episoade, Juve e mai decisă ca oricând să-l trimită pachet înapoi pe sud-americanul împrumutat de la PSG până în vară. Clubul torinez nu mai are obligație de cumpărare pentru 25 de milioane de euro întrucât nua trecut de grupele Ligii și vrea să scape și de salariul său de 7,5 milioane de euro, al doilea cel mai mare după cel al lui Pogba (8 milioane). 

Paredes a colecționat 26 de meciuri și 1.090 de minute în bianconero (doar 174 din februarie încoace), reușind doar un assist, dar având 4 "galbene" și o elininare.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jucătorii lui Manchester United, desființați de o legendă și ridiculizați de propriii fani » Harry Maguire, pus la zid
MANCHESTER UNITED
Jucătorii lui Manchester United, desființați de o legendă și ridiculizați de propriii fani » Harry Maguire, pus la zid
Pentru mamă! Ce gesturi a făcut Romelu Lukaku după golul de 2-0 marcat în Ligă la Lisabona
INTER MILANO
Pentru mamă! Ce gesturi a făcut Romelu Lukaku după golul de 2-0 marcat în Ligă la Lisabona

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează