INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Și-a înșelat Leo Messi soția?! Afirmații scandaloase din Brazilia

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 08:04 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 12:41

Publicația braziliană Direto Do Miolo susține că Lionel Messi o înșală pe Antonela Roccuzzo cu jurnalista argentiniană Sofia Martinez, cea care i-a ținut un discurs pasional la Mondialul din Qatar. Însă o apropiată a cuplului Messi, Daniella Semaan, nevasta lui Cesc Fabregas, susține că nimic din ce s-a scris nu e adevărat.

Căsnicia lui Leo Messi cu Antonela Roccuzzo ar trece prin cea mai gravă criză din cei 15 ani de când sunt împreună. Sau cel puțin așa pretinde publicația braziliană Direto Do Miolo.

+8 FOTO

Aceasta a dezvăluit pe platforma X, fostul Twitter, că atacantul lui Inter Miami și-ar înșela soția cu jurnalista argentiniană Sofia Martinez. Iar căpitanul campioanei mondiale en titre a lumii și Antonela s-ar afla în pragul divorțului!

Daniella Semaan contestă veridicitatea informațiilor provenite din Brazilia

Direto Do Miolo citează surse din Spania, ce se pare că nu există, și este contrazisă categoric de Daniela Semaan, soția lui Cesc Fabregas, fost coechipier al căpitanului Argentinei la Barcelona.

Daniella, o apropiată a soților Messi, a comentat pe Instagram: „Ce publicație e asta care n-are niciun sens... și nu are nici dreptate”.

Panică în familia lui Messi » Jaf în plină stradă pentru 20.000 de euro
ARGENTINA
Panică în familia lui Messi » Jaf în plină stradă pentru 20.000 de euro

Sofia Martinez către Messi: „Ți-ai pus amprenta pe viețile noastre”

Luna trecută, de astă dată acasă, în Argentina, au apărut speculații că Messi ar fi îndrăgostit „de o femeie care nu este Antonela”. Iar ulterior, mai mulți fani au sugerat că aceasta ar putea fi Sofia Martinez, din cauza unei priviri pe care i-ar fi aruncat-o la decernarea Balonului de Aur.

Martinez, la rându-i, a făcut senzație la Mondialul din Qatar, după victoria Argentinei în semifinala cu Croația. Atunci, în timp ce-l intervieva pe Messi, ea s-a lansat într-un discurs pasional la adresa lui: „Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale.

Nimeni nu îți poate lua asta și aceasta este recunoștința mea pentru fericirea pe care o aduci multor oameni. Sper serios să iei aceste cuvinte în inima ta. Chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială. Îți mulțumesc, căpitane!”.

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo sunt căsătoriți din 2017 și au 3 băieți

Discursul Sofiei i-a mers la inimă lui Messi, care a adus apoi trofeul suprem la Buenos Aires, după ce Argentina a învins Franța în finală. Iar între ei s-a creat o relație de amiciție, dar niciodată, până acum, nu s-a scris că i-ar fi putut afecta căsnicia cu Antonela.

Leo și Antonela Roccuzzo se cunosc de la vârsta de 5 ani. S-au căsătorit în 2017 și au împreună 3 băieți, Thiago, Mateo și Ciro.

+20 FOTO

Mai puteți citi:

6 țări de pe 4 continente îl vor pe fiul lui Cristiano Ronaldo la națională! Motivul pentru care Anglia l-a pierdut

PSV Eindhoven, start fantastic în Olanda » Serie incredibilă în marșul spre titlul #25

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  26 Noiembrie 2023, 12:48
Postat de troll_csA_de_LaCluj pe 26 Noiembrie 2023, 11:54

Titlul e un fel de:S-a oprit polițistul Cioacă să-și facă nevoile între Brașov și Istanbul?După ce Messi a umilit recent o națiune,vine și reacția de disperare a acelei națiuni.Stil și eleganță.

Si o națiune plus nevasta personala, ce-are?

troll_csA_de_LaCluj
troll_csA_de_LaCluj  •  26 Noiembrie 2023, 11:54

Titlul e un fel de:S-a oprit polițistul Cioacă să-și facă nevoile între Brașov și Istanbul?După ce Messi a umilit recent o națiune,vine și reacția de disperare a acelei națiuni.Stil și eleganță.

VardyParty
VardyParty  •  26 Noiembrie 2023, 10:42

Pentru ca Messi si-a dorit sa fie si el Mutu, fie si numai o saptamana…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează