INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Leo Messi s-a dezlănțuit în presa argentiniană: „Se cumpără minciuna și toată lumea spune că eu sunt un fiu de c***ă”

Leo Messi // FOTO: Reuters
Leo Messi // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2019 19:13

Leo Messi s-a întors la națională după opt luni, dar Argentina a pierdut și cu el, 1-3 în testul cu Venezuela. Și Messi a fost aspru criticat la Buenos Aires.

Messi s-a plâns de tratamentul la care-l supun compatrioții. „Eu sunt mereu scos țap ispășitor. Se spune o minciună, de genul celei că tata face jocurile la federație și națională, presa scrie, minciuna se cumpără și toată lumea spune că eu sunt un «fiu de c***ă».

Fiul meu cel mare mă întreabă de ce sunt mereu crucificat în Argentina”, a declarat Leo pentru postul Radio 94.7."

„Această generație a fost maltratată. Toți sunt profesioniști și am dat totul pentru națională. Nu știți de câte ori am revăzut finala pierdută pe Maracanã".

Messi însă nu renunță: „Nu mă retrag. Joc pentru selecționată pentru că vreau să câștig un trofeu cu Argentina”.

Vezi și: Al doilea editorial scris de Juca Kfouri, reputatul jurnalist brazilian: „Messi și Maradona mă binedispun aproape la fel de mult ca Pelé”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  29 Martie 2019, 19:58

Argentinienii cam uita ceva.Maradona a castigat mondialul,dar cum? Cu un hent vazut de pe luna.Messi a jucat si el finala de campionat mondial. Cam asta-i diferenta la nationala dintre cei doi.Ca altfel Messi este net superior la orice(o spun statisticele ,nu eu)

ge3orge3
ge3orge3  •  29 Martie 2019, 19:57

Am crezut ca doar la noi lumea este nebuna :))) Cand omul are o tastatura in fata, se crede ZEU...nu ai ce sa ii faci. Speri doar sa ramana fara ajutorul social, poate asa nu mai are acces la internet.

sadomarxist
sadomarxist  •  29 Martie 2019, 19:49

e comparatia cu diego. nu stiu, chiar si argentinienii (care au avut noroc de zeci de jucatori de superclasa) au tampenii d-astea. ce rost are vreo comparatie? diego si-a facut treaba la vremea lui (da, a fost de neegalat, sunt de aceeasi parere cu 99% din argentinieni), dar...acum il au pe asta, care este dumnezeiesc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează