INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Lewandowski, mutare de 200 de milioane de euro » Agentul lui Neymar intermediază transferul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 11:58

Robert Lewandowski, 29 de ani, a renunțat la impresarul polonez cu care lucra de un deceniu pentru a semna cu Pini Zahavi. "Sunt onorat să am grijă de cel mai bun atacant al lumii", a declarat managerul israelian.

Robert Lewandowski e la Bayern din 2014 și mai are contract încă trei ani și jumătate. Câștigă 11,7 milioane de euro pe sezon numai din salariu, dar vrea mai mult. Dublu! Ceea ce nemții nu-i vor da. Și a găsit soluția. La vară, s-ar putea transfera la unul dintre cele mai la modă cluburi ale momentului: PSG, care îl curtează de multă vreme.

Cum Cezary Kucharski (fost fotbalist), impresarul cu care lucra din 2008, nu îl putea duce la Paris, golgeterul all-time al Poloniei (51 de goluri în 91 de selecții) a renunțat la el. Semnând cu cel mai controversat agent. Pini Zahavi.

Salariu: minimum 25 de milioane

Foarte influent, cu legături puternice în culisele fotbalului (implicat în multe scandaluri, tranzacții suspecte și bani ascunși în Insulele Virgine Britanice), israelianul în vârstă de 73 de ani are ușa permanent deschisă la PSG. El a lucrat din umbră la cel mai scump transfer: Neymar, cumpărat cu 222 de milioane de euro de la Barcelona. 35 de milioane intrând în contul impresarului.
Pe "Parc des Princes", Lewa va avea un salariu de minimum 25 de milioane. Iar campioana Franței va plăti în jur de 200 de milioane de euro! Zahavi a confirmat deja: "Sunt onorat să am grijă de cel mai bun atacant al lumii". 

180 de meciuri a jucat Lewandowski la Bayern în toate competițiile

139 de goluria marcat atacantul polonez la München din vara lui 2014

"Lewandowski s-ar putea duce la Paris Saint-Germain. E un club care plătește sumele pe care le vrea"Stefan Effenberg, fost jucător al lui Bayern

Patron la Mouscron și Apollon

Pini Zahavi este proprietarul a două cluburi. Mouscron, în Belgia, și Apollon Limassol, în Cipru. Pentru că un impresar nu are voie să dețină cluburi, israelianul le controlează prin intermediari, ambele fiind cumpărate prin firme paravan din Malta și Gibraltar. Zahavi l-a achiziționat pe Cristi Manea în 2014 de la Viitorul (2,5 milioane de euro), i l-a mai lăsat un sezon lui Hagi, apoi l-a împrumutat succesiv la Mouscron și CFR Cluj. La Mouscron, l-a avut 14 luni antrenor pe Mircea Rednic.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  23 Februarie 2018, 22:00

Makes sense... Neymar vrea la Real si cei de la PSG o sa-l ia pe Lewa... doar ca Lewa nu e un playmaker.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează