INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Lothar Matthaus anunță un val de plecări de la Bayern: „Poate fi cineva la care nimeni nu se așteaptă”

Lothar Matthaus crede că deținătoarea titlului în Bundesliga se va despărți inclusiv de jucători de top
Lothar Matthaus crede că deținătoarea titlului în Bundesliga se va despărți inclusiv de jucători de top

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 22:19 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 22:19

Fostă glorie a lui Bayern, Lothar Matthaus crede că deținătoarea titlului în Bundesliga se va despărți inclusiv de jucători de top: „Este deja al doilea sezon la rând în care această echipă nu performează conform așteptărilor, deci vor exista schimbări importante".

Antrenorul Julian Nagelsmann, directorul executiv Oliver Kahn și managerul Hasan Salihamidzic sunt deja istorie la Bayern

Iar Lothar Matthaus, fostă glorie a cubului, acum analist TV, anunță că mai mulți jucători vor plăti și ei pentru un sezon 2022/2023 nesatisfăcător, în care echipa a ratat Cupa Germaniei, Liga Campionilor și era cât pe ce să piardă și campionatul.

Șumudică, aproape de încăierare cu interlopii din Ungaria: „L-am văzut doar pe unul, mai schilod. Am zis că pe ăsta îl «cardesc»” » Ce a urmat
Profu' de Sport
Șumudică, aproape de încăierare cu interlopii din Ungaria: „L-am văzut doar pe unul, mai schilod. Am zis că pe ăsta îl «cardesc»” » Ce a urmat

Lothar Matthaus: „Poate fi cineva la care nimeni nu se așteaptă"

„Cred că patru sau cinci jucători o vor părăsi pe FC Bayern. Și poate fi foarte bine cineva la care nimeni nu se așteaptă. Chiar un internațional german. Ce se va întâmpla cu Joshua Kimmich, care își dorește neapărat să joace ca număr șase? Leon Goretzka rămâne? Ce planuri au Thomas Tuchel și conducerea clubului cu Leroy Sané, Serge Gnabry, cu Marcel Sabitzer, Ryan Gravenberch și Alphonso Davies?", se întreabă fostul internațional german.

Și mai departe: „Multe dintre cele mai recente transferuri făcute la München au fost ale unor jucători doriți de Nagelsmann și au fost aprobate și susținute de Hasan Salihamidzic și Oliver Kahn . Niciunul nu mai este acum în club. A venit vremea lui Tuchel. Personal, nu cred că această echipă trebuie schimbată prea mult. Dacă fiecare jucător ar da maximum, atunci această echipă s-ar bate pentru Ligii Campionilor. Dar este deja al doilea sezon la rând în care nu performează conform așteptărilor, deci vor exista schimbări importante".

Pavard e dorit mai nou și de Real Madrid

Bayern are 4 portari, Neuer, Sommer, Ullreich și Nubel, care se întoarce după împrumutul la Monaco. "Nubel nu va rămâne, dacă Neuer e acolo. Și nici lui Sabitzer nu-i mai văd rostul, din moment ce l-au luat pe Laimer de la Leipzig", susține Matthaus. Sunt însă și alte nume grele pe picior de plecare. Pavard a anunțat că nu mai prelungește și e dorit de Real și de Barcelona, Lucas Hernandez se află cu un picior în curtea lui PSG.

Mazraoui e și el nemulțumit că a jucat puțin și nu se bucură de aprecierea lui Tuchel, iar potrivit tabloidului Bild, ar fi solicitat să fie lăsat să plece, în ciuda unu contract scadent în 2026. Același Bild a anunțat că Bayern își pune problema renunțării la măcar unul dintre Gnabry, Sane și Mane, "însă depinde și de ofertele care vor veni pentru ei".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Un fost jucător al lui Lyon sau Inter Milano a fost arestat, după ce a încercat să-și sugrume sora de 15 ani!

Tottenham i-a găsit înlocuitor lui Arne Slot » Londonezii îl aduc pe campionul Scoției cu Celtic

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează