INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Malu, fiica unei legende a lui Real Madrid, s-a săturat să fie criticată pentru că este fata unui fotbalist: „Eu știu cât valorez”

Malu Salgado (foto: Instagram) +28   FOTO
Malu Salgado (foto: Instagram)

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 09:08 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 09:53

Malu, fiica lui Michel Salgado, a făcut o postare dură pe rețelele de socializare, după ce s-a săturat să fie criticată. Tânăra spune că are o carieră de succes datorită efortului pe care îl face, iar celebritatea tatălui său nu a ajutat-o în momentele cheie ale vieții sale.

Malu Salgado se bucură de un mare succes în viața personală și profesională. Anul 2023 a fost anul în care a reușit să se mute la Miami, unde lucrează în domeniul muzicii, o artă căreia a visat să se dedice încă de când era mică, reușind chiar să apară în celebra emisiune „La Voz Kids”.

Kate Abdo, prezentatoarea cele mai spectaculoase emisiuni sportive, nu își mai ascunde relația » Primele imagini postate pe internet
RELAȚIE
Kate Abdo, prezentatoarea cele mai spectaculoase emisiuni sportive, nu își mai ascunde relația » Primele imagini postate pe internet

Cu toate acestea, tânăra artistă s-a confruntat și cu diferite probleme de-a lungul vieții, în special cu criticile pentru că tot ce ar reuși ar fi grație faptului că este fiica fostului fotbalist de la Real Madrid, Michel Salgado. Ea s-a săturat de aceste critici și a răbufnit pe rețelele de socializare.

A postat pe Instagram un mesaj, unde a spus că s-a săturat să se spună că celebritatea tatălui i-a deschis anumite uși.

Malu, fiica unei legende a lui Real Madrid, s-a săturat să fie criticată pentru că este fata unui fotbalist: „Eu știu cât valorez”
Malu Salgado (foto: Instagram)

„Incredibil ce trebuie să citești și să auzi... Pentru că suntem fiice de fotbaliști, nu muncim, nu studiem, sau cum e asta?”, a început ea să explice în postarea de pe Instagram.

Malu nu a mai vrut să tacă, așa că după ce a citit un articol în presă ea a spus: „Vreau să îmi dau cu părerea despre acest articol. Nu mă pot abține ca de obicei. Mi-a căzut fața când l-am citit. Și așa cum presa poate vorbi despre mine, eu mă pot apăra.

Pentru toată presa spaniolă: părinții noștri (fotbaliștii) nu lucrează și nici nu studiază pentru noi. În cazul meu, tatăl meu a fost în studio înregistrând 12 ore pe zi non-stop, el a fost cel care mi-a luat examenele finale la universitate sau a studiat 100 de ore pe săptămână? Este foarte ușor să vorbim despre părinții noștri atunci când depunem tot efortul pentru a realiza ceea ce ne dorim și ceea ce visăm.

Noi suntem oameni care au visuri. Dar, din păcate, indiferent de ceea ce decidem să facem în viață, vom fi criticați la fel. Dacă nu este pentru un lucru, este pentru altul.”

„Este foarte dificil să trebuiască să-mi demonstrez în mod constant valoarea”

Și a continuat: „Este foarte dificil să trebuiască să-mi demonstrez în mod constant valoarea, iar oamenii vorbesc în continuare despre asta fără să știe cât valorez. Eu știu cât valorez. Uneori aceste lucruri mă afectează pentru că lupt pentru visurile mele în fiecare zi. În plus, nu știi prin ce poate trece o persoană în viața privată”.

„Este obositor să auzi «asta nu a dat doi bani în viața ei» sau «asta nu știe ce este efortul»”

De asemenea, Malu a ținut să amintească și de comentariile cu care se confruntă în mod constant, care nu au nicio legătură cu realitatea pe care o trăiește, nefiind susținute de niciun argument: „Este obositor să auzi tipicul «asta nu a dat doi bani în viața ei», sau «asta nu știe ce este efortul», sau «asta a făcut de toate în viață».

Este o presiune pe care nimeni nu și-o poate imagina și este foarte ușor să vorbești fără să mă cunoști. Nu voi accepta niciodată în viața mea pe cineva, cunoscut sau nu, care să mă facă să mă îndoiesc de mine sau de capacitățile mele".

În cele din urmă, fiica lui Míchel Salgado a dorit să profite de moment pentru a le mulțumi celor care o susțin, fanilor ei, care apreciază cu adevărat munca și efortul pe care tânăra îl dedică muzicii: „Celor care mă susțin, le mulțumesc din suflet. Iar celor care nu mă susțin, o mie de mulțumiri pentru că mă motivează și mai mult să vă arăt ce pot face și că pot ajunge foarte sus fiind Malu Salgado. Vă mulțumesc".

Vezi și alte articole:

Alimentul la care Diana Munteanu nu poate renunța » Cum se menține în formă la 45 de ani: „Mănânc zilnic dacă am poftă”
MONDEN
Alimentul la care Diana Munteanu nu poate renunța » Cum se menține în formă la 45 de ani: „Mănânc zilnic dacă am poftă”
Horațiu Moldovan a dat lovitura după transferul la Atletico Madrid! Cine e vedeta care i-a cucerit inima
METROSPORT
Horațiu Moldovan a dat lovitura după transferul la Atletico Madrid! Cine e vedeta care i-a cucerit inima

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
Doru.S
Doru.S  •  10 Martie 2024, 12:50

Malu , fata ambitioasa rau, rea de musca. De la ce vine numele de Malu ca nu mi se pare un nume spaniol

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  10 Martie 2024, 12:08

Pe principiul 'A small loan of a million dollars'

Vezi toate comentariile (2)
Comentează