INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mesagerul Pep » Cum a ajuns Guardiola să transmită un bilet între un fan al lui City și noul transfer, Jack Grealish

Pep Guardiola și Jack Grealish
Foto: Imago
Pep Guardiola și Jack Grealish Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 11:10 / Actualizat duminica, 22 august 2021 11:40

Un fan ce a primit cadou ghetele lui Grealish la Euro 2020 i-a trimis acum un mesaj de mulțumire prin managerul lui Man. City, Pep Guardiola. Grealish a înscris pentru „cetățeni” la 5-0 cu promovata Norwich.

După transferul la Man. City, Jack Grealish și-a pierdut mulți dintre admiratorii pe care-i avea la Birmingham. Dar și-a câștigat alții, și nu neapărat dintre suporterii lui Man. City, pentru care sâmbătă, la 5-0 cu Norwich, a marcat primul gol.

 În tribună, pe „Etihad”, s-a aflat și un adolescent căruia Grealish i-a făcut cadou ghetele sale de joc la Euro 2020, după ultimul fluier al finalei Anglia - Italia, ba s-au și fotografiat împreună. 

Respectivul fan a vrut să-i transmită acum un mesaj de mulțumire, scris pe o hârtie. Și când se uita după cineva care ar fi putut să-i înmâneze jucătorului fițuica, de pe tunelul care duce la vestiare a apărut managerul Pep Guardiola. 

Băiatul l-a strigat de mai multe ori, până să se facă auzit, apoi i-a explicat lui Pep despre ce e vorba și i-a înmânat mesajul.

75de minute a jucat Grealish cu Norwich. A fost înlocuit cu Mahrez

Pep Guardiola, statistică formidabilă cu Manchester City!

Victoria la 5 goluri diferență obținută de City nu e deloc întâmplătoare. De când Pep Guardiola a venit în Premier League, înaintea sezonului 2016-17, au existat 49 de meciuri în BPL câștigate la cel puțin 5 goluri diferență. Ei bine, echipa lui Pep este responsabilă pentru 23 dintre acestea (47%), conform OptaJoe. 

De asemenea, e pentru a 4-a oară când Manchester City marchează cel puțin 5 goluri cu Norwich pe teren propriu în meciurile din Premier League:

  • 5-1 (2011/12)
  • 7-0 (2013/14)
  • 5-0 (2019/20)
  • 5-0 (2021/22)

Pep Guardiola își îndeamnă jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19

Pep Guardiola (50 de ani), antrenorul lui Manchester City, și-a îndemnat jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19. 

„Jucătorii trebuie să știe că (vaccinul) îi protejează pe ei, familiile lor și restul societății. Nimeni nu îi poate obliga să o facă, astfel că cea mai bună cale este să le explici care sunt beneficiile de a fi vaccinat, pentru sănătatea lor, sănătatea familiilor și a celorlalți oameni care muncesc aici. 

După asta, fiecare va decide. Când toți oamenii de știință, medicii și specialiștii din sănătate spun că vaccinarea este singura soluție pentru a eradica pandemia sau pentru a merge înainte după acești doi ani, cred că ar trebui să ia asta în considerare”, a declarat antrenorul spaniol.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp, foc și pară după Liverpool - Burnley: „Mergeți la wrestling! S-a mers prea departe”

Dortmund capitulează la Freiburg » Explicația unei mari surprize: „Facem greșeli prostești”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează