INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - WOLVES 0-2

MANCHESTER CITY - WOLVES 0-2 // Șoc în Premier League: City bătută clar acasă! Guardiola, executat de un fost jucător al Barcelonei! » Diferență imensă în clasament

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 17:56

Manchester City a suferit azi un eșec total surprinzător pe teren propriu, scor 0-2 cu Wolverhampton. Campioana e după 8 runde la nu mai puțin de 8 puncte de liderul detașat Liverpool! 

Șoc pe Etihad. Campioana Angliei s-a împiedicat după cinci victorii consecutive și fără gol primit în toate competițiile și e deja la opt puncte în spatele liderului Liverpool în doar opt etape jucate! 

”Cetățenii” mușcați de ”lupi”

Wolves au dat lovitura (1-0), deși au fost dominați net de "cetățenii" lui Pep, 76% posesie, 9-1 la cornere și 18-7 la șuturi spre poartă, însă nu au nimerit cadrul porții lui Rui Patrício decât două. 

+5 FOTO

Crescut de Barcelona 

Portarul portughez a fost salvat o dată și de bară, la lovitura liberă executată de David Silva, la 0-0. Elevii lui Nuno Espírito Santo au stat la cutie și au "mușcat" letal pe contraatac. De două ori și prin același Adama Traoré, scăpat singur cu Ederson

Atacantul malian de 23 de ani, crescut în La Masia, nu a evoluat decât 7 minute la echipa mare a Barcelonei (în locul lui Neymar, cu Tata Martino pe bancă), și a fost luat în vara lui 2018, cu 20 de milioane de euro, de la Middlesbrough. 

Cel mai bun atac, KO! 

Degeaba a forțat Guardiola cu Bernardo Silva și cu Gabriel Jesus, asediul haotic a produs numai sporadic pericol în careul "lupilor". Nici Sterling, nici Agüero n-au contat și echipa cu cel mai bun atac (27 de goluri) a rămas pe sec în fața unui adversar aflat pe locul 15, cu o unică victorie.

2 goluria înscris Adama Traoré contra lui Man. City, mai multe decât avea în precedentele 72 din Premier League la un loc, o singură reușită

1.295 de zileau trecut de când "cetățenii" nu au mai pierdut acasă un meci la zero în campionat, 0-1 în derbyul cu United, din martie 2016

Vezi și: 

Liverpool - Leicester 2-1 // Hamza Choudhury l-a accidentat pe Mo Salah şi a fost insultat rasist! Klopp s-a înfuriat: „E al naibii de periculos acel tackling”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

După operația la gleznă, Tavi Popescu are din nou probleme » Mihai Stoica a făcut anunțul: „Va fi operat de un medic de elită”
Superliga
După operația la gleznă, Tavi Popescu are din nou probleme » Mihai Stoica a făcut anunțul: „Va fi operat de un medic de elită”
Mircea Sandu l-a „demolat” pe Lucescu: „Băi, Mirceo, ești nebun?” » Ce l-a enervat pe fostul șef de la FRF
Nationala
Mircea Sandu l-a „demolat” pe Lucescu: „Băi, Mirceo, ești nebun?” » Ce l-a enervat pe fostul șef de la FRF
FRF se umple de bani la Euro 2024 » Suma uriașă pe care UEFA o varsă în conturi
Superliga
FRF se umple de bani la Euro 2024 » Suma uriașă pe care UEFA o varsă în conturi

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (8)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  07 Octombrie 2019, 08:49

LIVERPOOL ~ 8 VICTORII CONSECUTIVE ÎN PREMIER LEAGUE!! VA FI ÎNSĂ O LUPTA PANA LA CAPĂTUL SEZONULUI...

10153547968219938
Ungvari Tamas  •  07 Octombrie 2019, 01:12

dominati clar de cetateni?? la ce meci te-ai uitat??

alexzece
alexzece  •  06 Octombrie 2019, 20:49
Postat de cosmin_1 pe 06 Octombrie 2019, 18:54

"marele"antrenor pepito...ii faceau unii pe aici statuie,bineinteles fani infocati fc uefalona

Uefalona,auzi...uite eu sunt fan Barca si consider ca J. Klopp e peste el.Dar eu stiu ca voi fanii lui CACAMadrid il urati pe Pep...inca aveti cosmaruri cu el...2-6...0-5...scoruri d-astea ce va plac voua,de tenis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close