INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United vrea un jucător pus pe liber, dar suporterii au sărit ca arși: „Transfer făcut la disperare”

Erik ten Hag a pus ochii pe Anwar El Ghazi (stânga). Foto: Imago Images
Erik ten Hag a pus ochii pe Anwar El Ghazi (stânga). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 12:19 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 12:56

Rămas fără Antony (23 de ani), suspendat pentru violență casnică, și Jadon Sancho (23), cu care s-a certat, managerul Erik ten Hag a pus ochii pe Anwar El Ghazi (28 de ani), tocmai concediat de PSV. Însă fanii nici nu vor să audă și critică politica de transferuri a lui Manchester United.

Manchester United are o mare problemă în flancul drept al ofensivei și, în lipsa unei soluții de top, vrea s-o rezolve cu olandezul de origine marocană Anwar El Ghazi, care tocmai și-a reziliat contractul cu PSV Eindhoven!

Pierdere de ultimă oră! Un titular al „naționalei” s-a accidentat la antrenamentul oficial și nu va juca în meciul cu Kosovo
ROMÂNIA - KOSOVO
Pierdere de ultimă oră! Un titular al „naționalei” s-a accidentat la antrenamentul oficial și nu va juca în meciul cu Kosovo

Rămas fără Antony și Jadon Sancho, Erik ten Hag a pus ochii pe Anwar El Ghazi

O achiziție „de panică”, după ce managerul Erik ten Hag a rămas fără ambele vedete care puteau acoperi acea zonă. Acuzat că ar fi atacat trei femei, brazilianul Antony a fost suspendat de club pe termen nedeterminat. 

Iar viitorul lui Jadon Sancho pe Old Trafford a devenit incert după un scandal public cu tehnicianul batav. Ten Hag i-a reproșat că nu se pregătește cum trebuie și de aceea nu l-a convocat pentru meciul cu Arsenal, Sancho a replicat: „Minciună!”.

Suporterii lui Manchester United nu-l vor pe Anwar El Ghazi: „Un transfer făcut la disperare”

Crescut la Ajax Amsterdam , El Ghazi a mai jucat în Anglia, la Everton și la Aston Villa, de unde vara trecută s-a transferat la PSV Eindhoven, pentru 2,5 milioane de euro. Însă PSV n-a fost mulțumită de evoluțiile sale și la sfârșitul lunii trecute i-a reziliat contractul, de comun acord.

Intenția clubului de a-l achiziționa pe jucătorul olandezo-marocan i-a scos din sărite pe suporterii lui Manchester United. „Gunoi din Eredivisie!”, l-au catalogat unii, în timp ce alți vorbesc despre un transfer „făcut la disperare” și critică politica de achiziții a clubului: „M-a lăsat mut!”. 

Citește și:

Rapid îl transferă astăzi pe înlocuitorul lui Dugandzic » La 16 ani juca în fața lui PSG, apoi a ajuns în La Liga

După ce a desființat „naționala” lui Iordănescu, Moldovan cere o schimbare în primul „11”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează