INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United vrea să mai transfere încă un jucător! Cine este fotbalistul așteptat pe Old Trafford

Santiago Arias, Foto: Imago Images
Santiago Arias, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 16:52 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 16:56

După transferurile lui Antony, Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Martin Duvravka și Christian Eriksen, Manchester United este gata să mai realizeze o mutare.

„Diavolii roșii” ar dori să îl aducă pe „Old Trafford” pe Santiago Arias, un fundaș dreapta columbian în vârstă de 30 de ani, notează cotidianul britanic The Mirror.

AUTOGOLUL ANULUI vine din SuperLiga! » Execuția antologică cu care Takayuki Seto a înscris în propria poartă
Hermannstadt - Petrolul
AUTOGOLUL ANULUI vine din SuperLiga! » Execuția antologică cu care Takayuki Seto a înscris în propria poartă

 Santiago Arias, alesul celor de la Manchester United

Internaționalul columbian ar ajunge la Manchester din postura de jucător liber de contract, asta după ce și-a încheiat socotelile cu Atletico Madrid, formație antrenată de Diego Simeone. 

Erik ten Hag, antrenorul olandez instalat în vara aceasta pe banca celor de la Manchester United, ar dori să îi creeze concurență lui Diogo Dalot, în banda dreaptă. 

Asta deși rezerva lui Diogo Dalot este Aaron Wan Bissaka, fundaș englez adus în iulie 2019 de la Crystal Palace, în schimbul sumei de 55 de milioane de euro. 

Tehnicianul batav al lui United nu consideră însă că Wan Bissaka reprezintă o concurență serioasă pentru lusitan, de aceea s-ar fi reorientat către Santiago Arias.

Avantajul columbianului este acela că acesta poate fi înregistrat imediat, fiind jucător liber de contract. Fereastra de mercato din marile campionate ale Europei s-a încheiat la 1 septembrie, după aceea putând fi înregistrați numai fotbaliști fără angajament.

Santiago Arias a făcut pasul în fotbalul european în anul 2011

Fundașul dreapta și-a făcut debutul la nivel de seniori în țara natală, la CD La Equidad. A plecat de la formația columbiană în iulie 2011, când a ajuns în Portugalia, la Sporting Lisabona, în schimbul sumei de 920 de mii de euro. 

După 2 sezoane petrecute în capitala Portugaliei, Arias a ajuns în Olanda, la PSV Eindhoven, echipă ce a plătit în schimbul serviciilor sale 1,93 milioane de euro.

În 2018 a ajuns în La Liga, la Atletico Madrid. Nu a confirmat, care l-a împrumutat, pe rând, la Bayer Leverkusen și Granada. 

A fost mai mult accidentat în mandatul său de la Atletico. 6 trofee a câștigat Santiago Arias în carieră: 3 titluri în Eredivisie și 2 Supercupe ale Olandei, cu PSV Eindhoven, precum și o Supercupă a Europei, cu Atletico Madrid. 

În tricoul naționalei Columbiei, fundașul a strâns 54 de selecții, fără să marcheze însă niciun gol. A debutat în tricoul sud-americanilor în octombrie 2013, într-un meci câștigat de columbieni în fața selecționatei din Paraguay, scor 2-1, în preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Cluburile din Anglia vor dona mâncarea care ar fi urmat să fie comercializată în timpul meciurilor din acest week-end

Alimentul secret din dieta lui Haaland: „Tu sigur nu mănânci așa ceva”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează