INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

VIDEO Vedeta Borussiei Dortmund s-a accidentat din nou! E în pericol să rateze al patrulea turneu final din carieră

Marco Reus / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Marco Reus / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 18:03 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 18:30

Marco Reus (33 de ani), mijlocașul celor de la Borussia Dortmund, s-a accidentat din nou, sâmbătă, în timpul derby-ului cu Schalke 04 din etapa #4 din Bundesliga, încheiat 1-0. 

Doar 28 de minute a rezistat pe teren Marco Reus în „Revierderby”.

Exact într-un moment în care traversa o vizibilă revenire de formă - a contribuit la șapte goluri în nouă partide în acest sezon - mijlocașul neamț a suferit o nouă accidentare, iar perspectivele nu par să fie unele îmbucurătoare pentru fotbalistul care are la activ trei turnee finale ratate din cauza accidentărilor

Marco Reus s-a accidentat din nou

Cu doar două luni înainte de startul Campionatului Mondial, Reus s-a „rupt” din nou, iar prezența sa în lotul Germaniei la competiția din Qatar a devenit o mare necunoscută. 

Astăzi, Reus a avut de suferit din cauza unei contre cu un fundaș de la Schalke. Pus la pământ, jucătorul Borussiei a fost scos de pe teren pe targă, în aplauzele colegilor și a unui stadion întreg. 

Marco Reus, fotbalistul celor de la Borussia Dortmund, a fost măcinat de numeroase accidentări de-a lungul anilor. El a ratat Mondialul din 2014, dar și Europenele din 2016 și 2021.

„Jucătorii de top câştigă foarte mulţi bani, însă uneori plătim un preţ prea mare când vine vorba de sănătatea noastră. Aş da toţi banii pentru a fi din nou sănătos şi a putea să fac ceea ce iubesc - să joc fotbal”, spunea Reus în urmă cu câțiva ani. 

VIDEO Golul lui Youssoufa Moukoko care a decis derby-ul Dortmund - Schalke 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Fază desprinsă din FIFA la Manchester City - Wolverhampton » Grealish a marcat după 55 de secunde

Fostul fundaș al Realului „galactic”, mesaj la 24 de ani de la debutul în Europa, petrecut la Pitești: „Îmi aduc aminte de acea zi”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează