INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE

Marseille, gata să pună mâna pe Olivier Giroud, după cinci ani petrecuți în Premier League

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 07 iulie 2017 10:51

Marseille este în pole-position pentru a semna cu Olivier Giroud, atacantul lui Arsenal. Și alte echipe îl ”vânează”, precum Everton, West Ham sau Lyon, dar oferta de 28 de milioane de euro a formației de pe ”Velodrome” par să încline balanța, conform The Telegraph.

Viitorul fotbalistului francez a devenit nesigur, după ce ”tunarii” l-au achiziționat pe Alexandre Lacazette de la Lyon, cu suma record în istoria clubului englez, de 52,6 milioane de lire sterline.

Giroud, în vârstă de 30 de ani, a încheiat un nou contract cu Arsenal în luna ianuarie până în 2019, dar el și-a exprimat frustrarea în sezonul încheiat că nu a primit mai multe șanse de a juca, de la Arsene Wenger.

Francezul a vorbit săptămâna aceasta de înțelegerea cu ”tunarii”, dar a recunoscut că ar fi interesat de o plecare de pe ”Emirates”. Atacantul a fost monitorizat de Everton, care și-l dorește ca un posibil înlocuitor pentru Romelu Lukaku, care este aproape de a semna cu Manchester United.

Olivier Giroud a început fotbalul la Grenoble, dar perioada sa cea mai bună a petrecut-o la Arsenal, unde a evoluat din 2012, câștigând trei Cupe ale Angliei.

El este cotat la 22 de milioane de euro de transfermarkt, iar în ultimul campionat a jucat 29 de meciuri (din care doar 11 ca titular), înscriind 12 goluri. De asemenea, fotbalistul a adunat 64 de selecții pentru naționala Franței, marcând de 27 de ori.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
mirceatimis08
mirceatimis08  •  07 Iulie 2017, 16:13

Corectare de dorit:oferta de xx milioane PARE sa incline balanta si nu PAR sa incline s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close