INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Măsuri draconice luate de Manchester United după atacul terorist din mai: englezii construiesc o adevărată fortăreață

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat joi, 07 septembrie 2017 11:20

Manchester United își ia măsuri împotriva unui potențial atac terorist. Și construiește un veritabil inel de oțel în jurul bazei de pregătire. 

Atacul de la Manchester Arena, comis pe 22 mai, la concertul Arianei Grande, a dat alarma la Man. United. Clubul a fost avertizat de poliție că e în capul listei grupărilor teroriste și a decis să ia măsuri draconice pentru protejarea jucătorilor. Cea mai importantă: ridicarea unui adevărat inel de oțel în jurul bazei de pregătire de la Carrington.

Concret, este vorba de montarea unor stâlpi, din loc în loc, de bariere automate și porți de oțel înalte de trei metri! Astfel ar urma să fie preîntâmpinate eventualele atacuri cu dube și camioane, cum s-a întâmplat de Crăciun la Berlin, sau de curând la Barcelona, pe bulevardul La Rambla. Inclusiv fanii care vor dori să asiste la antrenamente vor fi supuși unor controale minuțioase.

"Diavolii" au înaintat proiectul de securitate municipalității, iar la prezentare au insistat pentru aprobarea lui în această formă: "Nu uitați că United e unul  dintre marile cluburi ale lumii". Cel mai valoros, cotat la 3,23 miliarde de euro, și cu o cifră de afaceri impresionantă: 689 de milioane în 2016-2017.

23 de morți
s-au înregistrat la atentatul din mai, de la Manchester Arena

150.000 de suporteri cotizanțiare Man. United. Unul dintre cele mai iubite cluburi din lume

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează