INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - CITY 4-4

VIDEO Imagini controversate în Premier League » Jucătorul lui City, acuzat că s-a bucurat la golul lui Chelsea: „Ar trebui dat afară. E un trădător!”

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 10:26 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 12:05

Mateo Kovacic (29 de ani), mijlocașul celor de la Manchester City, este acuzat că s-a bucurat atunci când Chelsea, fosta lui formație, a egalat la 4 în duelul cu campioana Angliei, într-un meci din runda cu numărul 12 din Premier League. Scorul final a fost 4-4.

Duminică seară, pe Stamford Bridge, Chelsea și Manchester City au oferit meciul de până acum al sezonului din Premier League. A fost o partidă cu 8 goluri și răsturnări spectaculoase de scor. 

De nerecunoscut! A scris istorie în Superligă, acum trăiește luxul din Dubai » Limuzină și piscină de 5 stele între zgârie-nori
DUBAI
De nerecunoscut! A scris istorie în Superligă, acum trăiește luxul din Dubai » Limuzină și piscină de 5 stele între zgârie-nori

Golul care a stabilit scorul final a venit în minutul 90+5, când Cole Palmer, fostul mijlocaș al lui Manchester City, l-a învins pe Ederson dintr-o lovitură de la 11 metri. 

VIDEO. Mateo Kovacic, mijlocașul lui Manchester City, acuzat că s-a bucurat la golul egalizator al lui Chelsea

Mateo Kovacic, croatul adus de Manchester City chiar de la Chelsea, în schimbul sumei de 29 de milioane de euro, a privit cum Cole Palmer l-a învins pe Ederson de la punctul cu var. Execuția a fost filmată de un fan al londonezilor și postată pe X, fostul Twitter. 

Jucătorii lui Chelsea s-au dus la marginea terenului, să se bucure alături de suporteri. În acel moment, pe filmare s-a putut observa cum Mateo Kovacic strânge pumnul și pare că se bucură pentru golul londonezilor.

Internaționalul croat s-a îndreptat după aceea spre mijlocul terenului, pentru că jocul urma să se reia. Ulterior, s-au mai disputat 6 minute. 

Fanii lui Chelsea au savurat momentul. Suporterii „albaștrilor” au postat comentarii în care apreciau gestul lui Kovacic. Suporterii lui Manchester City îl consideră însă un trădător. 

  • „El poate pleca de la Chelsea, dar Chelsea nu poate ieși din mintea lui”
  • „Dumnezeule, aduceți-l înapoi acasă!”
  • „E un jucător al lui City și tot sărbătorește un gol al lui Chelsea. A uitat că nu mai joacă la ei”
  • „E posibil să nu mai joace vreodată pentru City”
  • „Construiți-i o statuie în fața stadionului Stamford Bridge”
  • „Kovacic, ești la echipa adversă acum”
  • „Ar trebui dat afară de la Manchester City. E un trădător”

Mateo Kovacic a stat la Chelsea timp de 4 sezoane, perioadă în care a adunat 221 de meciuri, a marcat 6 goluri și a dat 15 pase decisive. 

4 trofeea cucerit Mateo Kovacic la Chelsea: Europa League, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor

Citește și: 

Klopp, Gnabry și Raum fac afaceri împreună. În ce bagă bani managerul lui Liverpool și internaționalii germani

Arabia Saudită se mai și refuză! Victor Osimhen dezvăluie motivul pentru care a rămas în Serie A

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
chepandy777
chepandy777  •  14 Noiembrie 2023, 18:25

Este incredibil. Vlad rosu agent 007

Vezi toate comentariile (3)
Comentează