INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mesut Ozil a dezvăluit care este echipa sa de suflet » 'Inima mea bate pentru ei'

Mesut Ozil, foto: reuters
Mesut Ozil, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 31 martie 2017 11:31

Mesut Ozil, fotbalistul lui Arsenal, a oferit un interviu pentru Bild în care a dezvăluit faptul că Real Madrid rămâne echipa sa de suflet, după cele trei sezoane petrecute pe "Santiago Bernabeu".

Internaţionalul german a semnat cu formaţia din capitala Spaniei în 2010, după transferul de la Werder Bremen. Până în 2013, acesta a obţinut trei trofee alături de madrileni - Titlul în La Liga, Cupa şi Supercupa Spaniei.

"Nu este un secret, inima mea bate pentru Real Madrid. Am jucat acolo şi chiar şi în ziua de astăzi mai am prieteni care evoluează acolo. Din acest motiv, le voi ţine pumnii în meciul cu Bayern Munchen, din Champions League", a declarat acesta, conform Bild.

Totuşi, jucătorul de 28 de ani îi avertizează pe cei de la Real în privinţa meciului cu bavarezii, după ce Bayern a trecut de Arsenal, actuala formaţie a germanului, cu scorul general de 2-10.

"Puterea lui Bayern Munchen? Am trăit-o pe pielea noastră. Când îşi intră in ritm, sunt foarte greu de oprit. La fel şi Real. Va fi dificil, dar sunt nerăbdător să văd acest duel.", a mai spus Ozil.

Turul sfertului de finală din Champions League, dintre Bayern Munchen şi Real Madrid, se va disputa pe 12 aprilie, iar manşa secundă va avea loc în Spania, şase zile mai târziu, pe 18 aprilie.

159 de partidea disputat Ozil în tricoul lui Real Madrid, reuşind 27 de goluri şi 87 de pase decisiveV

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează