INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Momentul care a schimbat totul pentru Cristiano Ronaldo » Ce i-a spus Zidane starului de la Real Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 16:10

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, trece prin cel mai bun moment al carierei, fiind decisiv pentru Real Madrid în ultimii doi ani.

L'Equipe dezvăluie cum Zinedine Zidane, antrenorul lui Real, a făcut o schimbare decisivă în cariera atacantului portughez. În vara lui 2016, când Ronaldo a venit la echipă după accidentarea la genunchi din finala EURO, Zidane a avut o discuție cu el și i-a cerut să joace mai puțin pentru a evita accidentările.

"Dacă mă asculți, dacă accepți să te odihnești din când în când și să ratezi câte un meci, dacă ai încredere în mine o să îți prelungești cariera", a fost mesajul lui Zidane către Ronaldo.

În sezonul următor, Ronaldo a fost odihnit în mai multe meciuri, iar pe final a fost decisiv pentru câștigarea campionatului și a UEFA Champions League, marcând în 10 din ultimele 11 meciuri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
sileliber
sileliber  •  03 Aprilie 2018, 16:36

Nu e prost Zizou. Stie foarte bine ca nu se mai practica dopajul de neam prost care facea legea pe vreamea lui in Serie A. Cand el juca la Juve, l-a dat de gol raposatul Johnny Hallyday, care a declarat intr-un interviu ca l-a intalnit in Spania, intr-o clinica de transfuzii sangvine. Era perioada in care jucatori ca Moreno Torricelli alergau cate 13-14 kilometri pe meci, cate 10 partide la rand. Sau cand Nedved ara terenul in minutul 90 de parca atunci incepuse meciul. Acum nu mai merge in halul ala, se "vitaminizeaza" mai finutz. Oricum, Ronaldo va marca mai mult acum, pe final de cariera, fiindca nu mai poate face si defensiva si va sta mai mult "la pomana", in gura portii :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează