INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho a pus ochii pe unul dintre cei mai promițători puști la ora actuală din Europa

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 21:00

Mijlocașul lui Ajax Amsterdam, Justin Kluivert, fiul legendarului Patrick Kluivert, ar putea ajunge în această iarnă la Manchester United.

Justin Kluivert este considerat de antrenorul Jose Mourinho una dintre opțiunile pentru mijlocul terenului. Pe lista scurtă a lusitanului pentru acest post se mai află Malcom (Bordeaux), Christian Pulisici (Borussia Dortmund) și Thomas Lemar (AS Monaco).

În vârstă de doar 18 ani, Justin Kluivert a debutat pentru echipa de seniori a lui Ajax în luna septembrie a anului trecut, iar în acest sezon a devenit un om de bază pentru "lăncieri". Mourinho a fost impresionat de mijlocașul olandez în sezonul trecut în finala Ligii Europei disputată de United împotriva lui Ajax și câștigată de "diavolii roșii" cu scorul de 2-0.

Manchester United a încercat sa îl aducă în anii 90 și pe tatăl său, însă de fiecare transferul legendarului olandez a picat.

Justin Kluivert este un produs al centrului de copii și juniori al lui Ajax, club în curtea căruia se află de la vârsta de 8 ani. Mijlocașul olandez mai are contract cu "lăncierii" până în vara anului 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 3 milioane de euro.

19partide a bifat Kluivert în acest sezon în toate competițiile, reușind 5 goluri și 2 pase de gol

sursa: sports.yahoo.com

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
fcu1948
fcu1948  •  24 Decembrie 2017, 00:06

Și eu ca un naiv am crezut că-l vrea Mourinho pe prințișorul hagi.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează