INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Al doilea „roșu” primit în acest campionat! Ce a făcut un renumit antrenor din Serie A. Staff-ul său a adunat 24 de cartonașe roșii!

Mourinho a primit al doilea „roșu” în acest sezon (foto: Imago)
Mourinho a primit al doilea „roșu” în acest sezon (foto: Imago)

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 11:16 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 12:13

Jose Mourinho (60 de ani) a luat două „galbene” pentru proteste de la Gianluca Aureliano, fiind trimis mai devreme la vestiare în prelungirile partidei cu Atalanta (1-1). Antrenorul portughez l-a insultat apoi pe „central” și riscă o suspendare mai mare de o etapă. Mou va „evita” însă o deplasare la Milano, în duelul Romei cu AC Milan.

AS Roma are o singură victorie în ultimele cinci etape din Serie A, după ce giallorossii au remizat acasă contra Atalantei (1-1). 

Mbappe a luat decizia! Ce le-a transmis șefilor lui Real Madrid
REAL MADRID
Mbappe a luat decizia! Ce le-a transmis șefilor lui Real Madrid

Finalul partidei de aseară de pe "Olimpico" a fost tare încins și a făcut ca Jose Mourinho să se revolte pe margine după un fault neacordat gazdelor la ținerea lui Hein asupra lui Lukaku. Antrenorul portughez a încasat al doilea cartonaș galben pentru proteste, în prelungiri, din partea arbitrului Gianluca Aurelio și apoi a făcut circ pe teren. 

Convins că cel avertizat este asistentul său Salvatore Foti, Mou a intrat până la centru pentru a-i cere explicații. „Cine, eu?", l-a certat Jose pe "central", după care l-a și insultat, conform Sportmediaset, cuvintele injurioase fiind ușor de citit de pe buzele sale.

Jose Mourinho va fi pe margine la derby-ul cu Lazio

Mourinho a intrat imediat după meci în silenzio stampa, la fel ca întreaga echipă capitolină. A evitat astfel să dea explicații presei și, în plus, e sigur că nu se va întoarce la Milano în calitate de adversar al rivalei lui Inter. 

Lusitanul de 60 de ani va putea sta în schimb, miercuri, pe banca tehnică a Romei la Derby-ul Capitalei, din semifinalele Cupei Italiei cu Lazio.

24 de cartonașe roșii pentru staff-ul tehnic al Romei!

Mou a stabilit și o inedită „performanță": într-un tur de campionat a încasat două cartonașe roșii, primul fiind la jocul cu Monza (1-0), disputat tot pe „Olimpico". 

7cartonașe a primit Jose Mourinho în sezonul trecut din Serie A la AS Roma: patru „galbene” și trei „roșii”, fiind primul la capitolul antrenorilor indisciplinați

Dacă însă Aureliano va consemna în raportul de meci că a fost înjurat de tehnicianul giallorosso, sancțiunea ar putea fi de mai multe partide pe bară, susține presa italiană. Mourinho are în total în era Roma nu mai puțin de 6 eliminări, un sfert din cele primite în total de staff-ul giallorosso!

În meciul cu Monza despre care am amintit, Jose l-a ironizat pe tehnicianul advers, Raffaele Palladino, făcându-l plângăcios.

Citește și alte știri de fotbal internațional

Posibilă mutare-șoc pentru Radu Drăgușin: îl vrea Bayern Munchen. Acum!
INTERES
Posibilă mutare-șoc pentru Radu Drăgușin: îl vrea Bayern Munchen. Acum!
Xavi a băgat titularii, dar Barcelona s-a chinuit cu o echipă din liga a 4-a » Catalanii s-au calificat cu greu în optimile Cupei Spaniei
CUPA REGELUI SPANIEI
Xavi a băgat titularii, dar Barcelona s-a chinuit cu o echipă din liga a 4-a » Catalanii s-au calificat cu greu în optimile Cupei Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează