INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho îl face praf pe fundașul său de zeci de milioane: "Ești cu mult în urma colegilor tăi!" » Tânăra speranță a lui United, aproape de plecarea de pe Old Trafford

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 03 aprilie 2017 15:34

Luke Shaw este pe făraș la Manchester United după ce Mourinho l-a criticat public pentru lipsa de atitudine și concentrare.

Cu doar 14 partide bifate în acest sezon în toate competițiile, tânărul internațional englez a intrat în vizorul portughezului, care îl consideră pe acesta mult mai slab decât colegii săi din defensivă.

"Este dificil pentru el să stea pe bancă? De ce? Nu îl pot compara cu Ashley Young, Daley Blind sau Matteo Darmian. Nu pot compara modul în care se pregătește, determinarea, concentrarea, ambiția sa. Este cu mult în urmă", a tunat Mourinho după remiza cu West Brom, scor 0-0, în care Shaw, 21 de ani, nu a prins nici măcar lotul "diavolilor".

43 de partidea bifat Shaw în cele trei sezoane petrecute la United

Întrebat de jurnaliști dacă fundașul stânga merită mai multe minute datorită faptului că este internațional englez, tehnicianul portughez a replicat acid: "Joe Hart este titular în poarta Angliei și este împrumutat în Italia, așa că nu văd legătura", a declarat Mourinho, conform BBC.

7 selecțiiare Luke Shaw în naționala Angliei, pentru care a debutat în 2014

Luke Shaw a ajuns în curtea lui United de la Southampton în vara lui 2014, în schimbul a 30.000.000 £, devenind cel mai scump tânăr jucător din istorie. Apărătorul mai are contract cu "diavolii" până în iunie 2018, valorând 20.000.000 €, conform transfermarkt.de.

sursa: bbc.com

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
cip1978
cip1978  •  03 Aprilie 2017, 15:46

Se pare ca accidentarea grava de care a suferit si-a pus amprenta pana la urma ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează