INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

FOTO + VIDEO N-a trecut peste! Prezent pe circuit la MP al Portugaliei, Mourinho a numit „singurul lucru ciudat”

Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş la Marele Premiu al Portugaliei +8   FOTO
Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş la Marele Premiu al Portugaliei

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 21:26 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 22:41

Jose Mourinho (61 de ani), fostul antrenor al Romei, nu-și explică nici la mai bine de două luni după ce a fost demis motivul pentru care italienii au luat această decizie.

Liber de contract în acest moment, „The Special One” și-a anunțat revenirea pe bancă. Deși nu o va face în acest sezon, care se apropie de final, Mourinho așteaptă oferte pentru sezonul următor.

Declarațiile tehnicianului au fost făcute în contextul în care acesta a participat duminică la Marele Premiu al Portugaliei, acolo unde a fluturat steagul de finiș.

De necrezut! Campionul cu Viitorul în 2017 s-a retras discret din fotbal » Cu ce se ocupă azi, la 29 de ani: Hagi i-a dat o mână de ajutor
FARUL / RETRAGERE
De necrezut! Campionul cu Viitorul în 2017 s-a retras discret din fotbal » Cu ce se ocupă azi, la 29 de ani: Hagi i-a dat o mână de ajutor

Pilotul spaniol Jorge Martin (26 de ani) a câştigat Marele Premiu al Portugaliei la MotoGP și a preluat conducerea în clasamentul general după două etape.

VIDEO. Mourinho, prezent la Marele Premiu al Portugaliei, nu înțelege nici acum de ce a fost demis de Roma

Mourinho, liber de contract după despărțirea de Roma, și-a anunțat intenția de a reveni în antrenorat. El vrea să preia o echipă din vară și nu exclude nici revenirea în Portugalia, acolo unde a scris istorie cu Porto.

„Nu pregătesc pe nimeni, sunt liber de contract, dar vreau să antrenez. La vară vreau să-mi găsesc angajament. Este greu de înțeles cum poți demite un antrenor care ajunge în două finale europene consecutive. Acesta este singurul lucru ciudat după experiența de la Roma.

Nu se știe niciodată (n.r. despre o revenire în Portugalia), mai ales în fotbal. Fotbalul e viața mea, pot antrena oriunde, nu am probleme de acest gen”, a spus Mourinho la Marele Premiu al Portugaliei, conform Marca.

GALERIE FOTO. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş la Marele Premiu al Portugaliei

+4 FOTO

În plus, „The Special One” a ținut să-l „înțepe” și pe Tiago Pinto, fostul director sportiv al Romei, cel care l-a anunțat că este demis: „Nu mă interesează deloc interviurile lui, nu-mi pierd timpul citindu-le sau ascultându-le. Nu am nici cel mai mic interes. Nu, sigur că nu (n.r. întrebat dacă va mai lucra vreodată cu el), nu se mai poate”, a adăugat Mourinho, conform sursei citate.

Citește și alte știri:

Căpitanul și-a anunțat retragerea din națională, imediat după șocul din preliminarii: „Nici pe ei nu îi batem?! Inacceptabil și umilitor”
Preliminarii
Căpitanul și-a anunțat retragerea din națională, imediat după șocul din preliminarii: „Nici pe ei nu îi batem?! Inacceptabil și umilitor”
Ionuț Radu, criticat în Italia pentru hotărârea luată: „Ilogică”
PREMIER LEAGUE
Ionuț Radu, criticat în Italia pentru hotărârea luată: „Ilogică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  24 Martie 2024, 22:49

Da, mai 3buie sa ne amintim si de foştii antrenori. One and done.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează