INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Împăcarea cu Napoli » Victor Osimhen a închis conflictul: „Este casa mea, toate acuzațiile apărute sunt false!”

Victor Osimhen a închis conflictul cu Napoli. Foto: Imago Images
Victor Osimhen a închis conflictul cu Napoli. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 13:24 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 13:24

Victor Osimhen (24 de ani) a detensionat atmosfera la Napoli înaintea derbyului grupei cu Real Madrid din Liga Campionilor (marți, ora 22:00), publicând un mesaj pe rețelele sociale: „Lumea de la Napoli mi-a demonstrat atâta dragoste și gentilețe și nu voi pemite nimănui să se pună între noi”.

După câteva zile foarte agitate și pline de acuzații și reproșuri, apele s-au liniștit la Napoli, înaintea meciului de marți cu Real Madrid, de pe stadionul „Diego Armando Maradona”. Golul reușit de atacantul nigerian în partida de la Lecce (4-0), din postura de rezervă, l-a calmat și l-a determinat să facă pasul spre împăcare. 

Golgheterul campioanei Italiei a postat aseară pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunță că s-a încheiat o săptămână tulbure și că a revenit la sentimente bune. Probabil că va reveni și în echipa de start a lui Rudi Garcia.

După gafele din Superliga, Istvan Kovacs, delegat la derby-ul miliardarilor din grupele UCL
DELEGARE
După gafele din Superliga, Istvan Kovacs, delegat la derby-ul miliardarilor din grupele UCL

Victor Osimhen, atacantul lui Napoli: „Dragostea pentru emblemă e de neclintit”

„A fost o decizie minunată să vin la Napoli în 2020. Oamenii de aici mi-au arătat atâta dragoste și bunăvoință încât nu voi permite nimănui să intervină între noi. Pasiunea oamenilor din Napoli îmi alimentează focul de a juca mereu cu inima și sufletul, iar dragostea pentru emblemă este de neclintit și o port cu mândrie. Acuzațiile împotriva oamenilor din Napoli sunt false

Am mulți prieteni ce sunt din Napoli și au devenit parte din familia mea și din viața de zi cu zi. Apreciez nigerienii și toată lumea pentru că și-a spus părerea pentru a mă susține și a mă ajuta. Sunt întotdeauna recunoscător. Haideți să susținem unitatea, respectul și înțelegerea. Forța Napoli pentru totdeauna!”, au fost cuvintele publicate de nigerian.

VIDEO. Victor Osimhen a avut nevoie doar de 6 minute pentru a marca în meciul Lecce - Napoli

Victor Osimhen a fost menajat de antrenorul francez pentru derbyul grupei C și a bifat toată repriza secundă a întâlnirii de la Lecce. Intrat după pauză nu a avut nevoie decât de 6 minute pentru a puncta de 2-0

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 7: „Când revine versiunea originală a lui Osimhen este spectacol. Gol rapid, sacrificiu pe tot terenul, luptă continuu, construiește faze de poartă și finalizează”, l-a caracterizat cotidianul roz. A fost al doilea meci consecutiv în Serie A în care Victor a marcat, după cel disputat cu Udinese (4-1).

1 assistși zero goluri are Victor Osimhen în actuala Ligă a Campionilor. În Serie A, nigerianul a bifat 5 goluri în 7 partide

Citește și:

Avem raportul! 5 cauze principale pentru startul catastrofal al lui Dinamo

Fotbalistul de la FCSB, out din lot înaintea meciului de pe Arena Națională

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează