INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar, chemat la Paris de Dani Alves: "Fii curajos!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2017 12:26

Brazilianul Neymar pare indecis, însă fostul coleg blaugrana îl așteaptă la PSG. ”Nu știe ce să facă, poate juca la orice club mare. Să aleagă ce vrea, mai mulți bani ori mai multe trofee?”, i-a replicat Piqué.

Victoria din primul El Clasico jucat pe pământ american poate fi și ultima pentru Neymar cu Barcelona. După cele 3 goluri cu Juventus și Man. United, brazilianul a reușit două assisturi azi-noapte la 3-2 cu Real Madrid. Colegii blaugrana ar fi aflat de la el c-a fost meciul de adio, susține Marca, iar luni sau marți ajunge la Paris!

"Maturizare și progres"

Dinspre PSG a venit și mesajul ispititor trimis, după Supercupa cu Monaco, de Dani Alves: "L-am mai ajutat o dată să ajungă la Barca, dar acum nu vreau să-l influențez. Aș fi fericit să fim iar colegi.

Fii curajos, lumea aparține curajoșilor! Eu am fost cel mai curajos, am plecat și de la Barcelona, și de la Juventus. Și am făcut alegeri. Trebuie să decidă pentru maturizarea lui și pentru a continua să progreseze".

Și alt bun amic al său, Pastore, l-a provocat: "Cred că i-ar fi mai ușor să rămână la Barca, însă în viață ai de luat și decizii dificile".

"Trebuie să-l ajutăm!"

Printre puținii ce mai speră să-l întoarcă din drum este Piqué. "L-am simțit nehotărât, e într-o situație foarte complicată și noi trebuie să-l ajutăm să facă cea mai corectă alegere. Nu știe ce să facă, poate juca la orice club mare din lume. Dar să aleagă ce vrea, mai mulți bani ori mai multe trofee?", a declarat "președintele". 

8 trofee a cucerit Neymar cu Barcelona în trei sezoane, o Ligă, două titluri, 3 Cupe și o Supercupă a Spaniei plus CM al Cluburilor

"Am schimbat tricoul cu el și sper să fie și ultimul al lui la Barcelona. Nu mi-a spus nimic, dar am scăpa de o mare problemă în Clasico, pentru că mai mereu Neymar face diferența" Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  30 Iulie 2017, 16:49

La PSG nu va castiga decat bani. Ca si Man City, PSG e genul de club fara palmares deosebit la nivel CL unde e condamnata sa se opreasca mereu prin sferturi. In Chelsea, alta echipa fara palmares stralucitor, s-au bagat bani un deceniu pana a castigat CL, si acolo fara glorie. Daca se ducea Neymar la un Milan, United sau Bayern, intelegeam. E prea tanar ca sa aleaga banii ca principal criteriu in cariera (de parca la barcelona e platit prost..)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează