INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Neymar, furios după ce un jurnalist le-a cerut fanilor „să arunce urină și fecale” pe internaționalii brazilieni: „Un idiot, un fanfaron!”

Neymar
Neymar

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 15:46 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 16:18

Egalul cu Venezuela, 1-1 acasă în campania pentru Mondialul din 2026, i-a întors pe brazilieni împotriva propriei naționale. Unii fani și jurnaliști au depășit limita criticilor, sfârșind în derapaje șocante. Un fost jucător, acum ziarist la o televiziune din Sao Paulo, i-a instigat pe suporteri „să arunce urină și fecale” pe internaționali. Neymar a protestat!

Brazilia nu reușește să-și revină. Eliminată la ultimul Mondial, în decembrie trecut, încă din sferturile de finală, după 1-1, 2-4 în fața Croației, Selecao a pornit neașteptat de greu în campania sud-americană pentru CM 2026.

Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!
ITALIA
Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!

Neymar și Brazilia, remiză cu ultima clasată la precedentele preliminarii!

Dacă în prima etapă, naționala auriverde a învins clar Bolivia acasă, 5-1 la Belem, în a doua s-a impus foarte dificil în deplasarea din Peru, 1-0, gol Marquinhos în minutul 90. Iar pe 12 octombrie nu a reușit mai mult de un egal tot pe teren propriu, 1-1 la Cuiaba cu Venezuela, ultima clasată la precedentele preliminarii AmSud!

După ultimul rezultat, mulți fani și jurnaliști brazilieni s-au întors împotriva reprezentativei. Unii au depășit însă orice limită admisă în critici.

Atac oribil la jucători. Reacția lui Neymar

Fostul jucător Neto (57 de ani, ex-Sao Paulo, Corinthians și Guarani, 470 de meciuri și 184 de goluri în carieră, 16 selecții și 7 goluri la națională între 1988 și 1993), devenit o voce importantă la Rede Bandeirantes, televiziune din Sao Paulo, a derapat în timpul emisiunii „Donos da Bola".

Acesta le-a cerut suporterilor „să arunce urină și fecale pe jucători". Ceea ce a stârnit furia lui Neymar. „Individul ăsta e un idiot, un fanfaron", a comentat jucătorul lui Al-Hilal pe X, fostul Twitter.

Neymar, 31 de ani, 127 de selecții și 79 de reușite pentru Brazilia, se enervase și pe teren, imediat după joc. La marginea terenului, exact înainte să intre pe tunelul ce duce spre vestiare, atacantul a fost lovit în cap cu o pungă cu popcorn. 

„Un tip care face așa ceva e needucat, nu-și va putea crește copiii în cel mai bun mod. Dacă se plânge atât de mult, atunci să intre el pe teren, nu eu", a reacționat Neymar atunci. 

Citește și: 

Fotografia în care era prezentat lotul echipei feminine a lui Arsenal a stârnit controverse în mediul online: „Nicio echipă nu ar trebui să aibă decât jucători albi. Asta e FC Scandinavia”

Dezastrul Bulgaria: fără Euro de 19 ani și Mondial de 25! Selecționerului Krstajic i s-a cerut demisia, căpitanul Despodov tună: „A fost rușine!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează