INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Neymar nu a plecat spre Spania! Șefii Barcelonei îl așteaptă înapoi la echipă, dar francezii sunt siguri: "Ajunge la Paris"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2017 09:44

Emirul Qatarului, Tamim Al-Thani, îl așteaptă pe brazilianul Nemyar la Doha să semneze contractul. pentru PSG. Statul arab va plăti clauza contractului cu Barcelo, 222 de milioane de euro.

Neymar parcă și-a luat adio. De la jucătorii Barcelonei, de la marele Clasico al fotbalului mondial. După două assisturi la 3-2 cu Madridul blanco la Miami, catalanii cucerind International Champions Cup, s-a îmbrățișat îndelung cu Messi pe gazon. Iar înainte să plece, a petrecut un sfert de oră în vestiarul Realului. Și a rămas cu 3 amintiri: tricourile colegilor de "națională", Marcelo și Casemiro, dar și al căpitanului rivalilor, Sergio Ramos.

48 de ore în China. Și apoi?

Nu s-a îmbarcat în cursa spre Spania, ca toți coechipierii, ci a zburat de la Miami spre China, unde avea programate din aprilie două spoturi publicitare pentru marca italiană de jeanși Replay. Unde se va duce din China? Oficialii clubului blaugrana susțin că, după 48 de ore în Orientul Îndepărtat, se va întoarce la Barcelona, însă L'Équipe și cotidianul qatarian Al-Watan anunță că brazilianul are o altă rută pregătită: Miami - China - Doha - Paris. 

Vizita medicală și semnarea contractului în Qatar

Însuși emirul Qatarului, Tamim Al-Thani, s-ar fi implicat în această afacere. El îl așteaptă la Doha pe Neymar pentru a semna contractul, după ce va trece testele medicale. Și, din Qatar, Ney s-ar opri lângă Eiffel la sfârșitul săptămânii pentru prezentarea oficială la Paris Saint-Germain. "În culise, cei de la PSG cred că sunt 60% șanse să vină".

Pentru el, statul arab, proprietarul grupării pariziene prin Qatar Sports Investments, va plăti 222 de milioane de euro. Clauza de reziliere a acordului Neymar - Barcelona. 

"Neymar vrea să aibă echipa lui. E dificil să devină cel mai bun fotbalist al lumii fiind coleg cu Messi" Draymond Green, baschetbalist american, prieten cu Neymar

Barça reacționează: 200 de milioane pentru Coutinho și Dembele

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona este foarte aproape de a-l cumpăra pe Coutinho și va încerca să-l transfere de la Liverpool chiar dacă Neymar rămâne. Ar juca amândoi. Liverpool a refuzat o primă ofertă de 80 de milioane (70 sumă fixă și 10 ca bonusuri).

Catalanii pot urca însă la 100 de milioane, cât pretind britanicii. Dacă Ney pleacă, atunci va mai veni un superjucător pe Camp Nou: Dembele (Dortmund) sau Mbappé (Monaco). Primul ar fi posibil, la 100 de milioane. Al doilea pare de neatins: 180 de milioane, plus alte 20 dacă va cuceri Balonul de Aur. Mai există o variantă. Ca Barça să se înțeleagă cu PSG și, în prețul lui Neymar, să intre și un fotbalist. Di Maria sau Draxler. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
1104165402960286
Ruben Marian  •  31 Iulie 2017, 21:01

Barcelona are de cistigat cu Di Maria sau Draxler plus diferenta!

romulus65
romulus65  •  31 Iulie 2017, 14:07

Au innebunit cluburile astea mari cu sumele imense de transfer. Pai daca Coutinho valoreaza 100 de milioane si Mbappe 200 de milioane de euro atunci Barcelona ar fi trebuit sa-i puna clauza lui Neymar 400 de milioane de euro.

105247383483140
Vikingul DacoRoman  •  31 Iulie 2017, 13:22

Banii ca banii dar sa vedem cat de mult o sa-i placa lui Neymar sa joace in campionatul Frantei .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează