INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar a jucat iar la ruletă » Cât a reușit să recupereze din milionul de euro pierdut la sfârșitul lunii trecute

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 15:37 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 16:14

Neymar a revenit la masa jocurilor de noroc, în baza parteneriatului cu cazinoul online Blaze. Pe 29 martie, a pierdut un milion de euro. Acum, brazilianul de la PSG a câștigat 35.280 de euro, adică a acoperit doar 3 la sută din pierdere.

Accidentat încă o dată grav, pe 19 februarie, la 4-3 cu Lille, o leziune la ligamenele gleznei drepte ce a necesitat o intervenție chirurgicală, Neymar își petrece o mare parte din timp în fața calculatorului, distrându-se și făcând reclamă sponsorilor săi.

Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”
BARCELONA
Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”

Neymar, criticat dur după ce a pierdut un milion de euro

Pe 29 martie, brazilianul în vârstă de 31 de ani a pierdut nu mai puțin de un milion de euro la ruletă. Juca pe un cazino online, Blaze, unul dintre partenerii comerciali ai superstarului paulista. A fost înregistrat pe platforma Twitch când pierdea. La acea vreme, a fost criticat dur de fanii lui PSG pentru ceea ce făcea.

Potrivit RMC Sport, Ney a revenit pe Twitch și a jucat din nou la ruletă. Încă o dată, o promovare pentru Blaze. A mizat 10.960 de euro și a câștigat de această dată. O sumă însă incomparabil mai mică față de cea pierdută: 35.280 de euro.

Neymar are 26 de sponsori. Ultimul, un cazino online

Sud-americanul, pe care PSG vrea să-l vândă la vară, dar el susține că nu dorește să plece de la clubul parizian, având contract până în 2027, a încheiat un acord cu Blaze în decembrie 2022. Blaze devenind al 26-lea sponsor al lui Neymar. În baza înțelegerii, trebuie să participe de mai multe ori la jocuri de noroc în fiecare lună.

Din 2017 pe Parc des Princes, după ce Parisul a cheltuit 222 de milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Barcelona, atacantul a reușit 18 goluri și 17 assisturi în 29 de meciuri în actualul sezon. El nu va mai evolua până în vară. După operație, are nevoie de patru luni ca să revină pe teren.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Scandal la Juventus » Leandro Paredes s-a certat la vestiare cu Allegri pe un ton ridicat

Până la Inter, Cristi Chivu riscă să fie dat afară de la Primavera! „Și-au schimbat părerea. A arătat că nu e de prima echipă"

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează