INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Noua vedetă a fotbalului se revoltă: "Este indecent cât de mulți bani se învârt"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 15:24

Atacantul Kylian Mbappé, 19 ani, spune că nu vrea să revoluționeze sistemul și nici să copieze pe nimeni: ”Provin dintr-o familie modestă, dar trebuie să respect regulile acestui mercato”.

Mutarea la PSG a costat 180 de milioane de euro, al doilea cel mai scump transfer din istorie. O sumă care încă îl uimește pe Kylian Mbappé. "Pentru mine, care provin dintr-o familie destul de modestă, este indecent cât de mulți bani se învârt în fotbalul de astăzi. Dar așa funcționează sistemul și nu vreau să revoluționez eu fotbalul. Trebuie să știi să-l respecți și să te supui regulilor", a declarat atacantul pentru postul elvețian RTS.

"Puțină bucurie în presiunea actuală"

Campionul mondial, candidat la "Balonul de Aur", are ambiții mari la 19 ani: "Nu doresc să fiu copia nimănui. La fel ca cei mai în vârstă, trebuie să scrii istorie cu stilul propriu. Cred că este firesc să te autostimezi foarte mult". Lui Kylian i-ar plăcea să rămână adolescent: "Nu e deloc rău să mai copilărești, să fii puțin imatur. Mai ales că există atâta presiune în fotbalul actual, te ajută puțină bucurie și să trăiești un pic de divertisment". 

"Macron e un om mare, s-a purtat cu noi respectuos și adorabil. Nu am avut emoții când am intrat în Palatul Élysée. Nimic nu-mi produce trac și teamă, am o viață de vis și de aceea nu mi-e frică" Kylian Mbappé, atacant francez

13 goluriși 6 pase decisive a reușit Kylian Mbappé în 13 meciuri la PSG în acest sezon în toate competițiile

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2018, 10:29

Cat de matur e la varsta lui !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează