INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O întrebare surpriză pentru Cristiano Ronaldo: „Te-ai retrage la Barcelona?” » Replică de 100 de puncte!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2019 21:20

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost întrebat dacă i-ar plăcea să se mute în Barcelona la finalul carierei. Portughezul a „driblat” cu un răspuns elegant.

A mai apărut un fragment din interviul acordat de Cristiano Ronaldo pentru revista ICON, care va apărea duminică împreună cu jurnalul spaniol El País.

Ultima întrebare a fost surprinzătoare pentru superstarul lui Juventus, care a jucat 9 ani la Real Madrid:

-Te-ai gândit să te retragi la Barcelona? E o plajă acolo...
Portughezul în vârstă de 34 ani de ani s-a amuzat, replicând automat:
- Barcelona nu este pentru mine.

A detaliat apoi:

„Am mers la Barcelona de câteva ori și am simțit că, acolo, Cristiano nu este prea plăcut, nu este prea bine văzut. E normal, gândindu-ne la rivalitatea Real - Barcelona. Nu se va întâmpla nimic”.

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo și-a dezvăluit secretele la 34 de ani: „E primul lucru pe care-l fac la un club nou” + Ce planuri are după retragere: „Nu exclud această variantă”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
296839007513707
Cris Juganaru  •  03 Mai 2019, 22:42

C Ronaldo nu vorbeste despre sine la persoana a 3 a, in interviu. Dimpotriva, o face la persoana intai. Foloseste o singura data propiul nume, dar nu pt a vorbi despre sine la persoana a 3 a, ci pt a evidentia argumentul ocolirii Barcelonei - rivalitatea dintre Real si Barca, care este rezultata din comparatia dintre Ronaldo si (subinteles) Messi. Pe de alta parte, daca nu stii ca CR7 este un “nemuritor” un “clasic in viata” al fotbalului, alaturi de Messi (Ronaldo avand chiar cele mai multe rezultate, goluri UCL si titluri personale, la cluburi multiple si nationala, din istoria fotbalului), esti un incult in materie de sport/fotbal si ar fi recomandat sa nu te exprimi.

bazinga
bazinga  •  03 Mai 2019, 22:04

Sa vorbesti despre tine ....la persoana a 3-a,denota un ego exacerbat si un narcisism urias!Probabil se crede nemuritor,sau clasic in viata,oricum este atat de infatuat omul asta....gretos de-a dreptul!

cezar_patru
cezar_patru  •  03 Mai 2019, 23:09
Postat de bazinga pe 03 Mai 2019, 22:04

Sa vorbesti despre tine ....la persoana a 3-a,denota un ego exacerbat si un narcisism urias!Probabil se crede nemuritor,sau clasic in viata,oricum este atat de infatuat omul asta....gretos de-a dreptul!

esti penibil....hater

Vezi toate comentariile (7)
Comentează